Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: ALONSO GS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10026
ALONSO GS kartal beşiktaş
4-4-1-1 b Tactiek 22
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten solid
formidable Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Remenyik met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Kancia met een sublieme pass. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis draait met de bal, schiet en ... Telemans bokst de bal weg. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattermann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zapata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kancia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Laßwitz de bal. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin met een sublieme pass. Luba rent richting de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap. Smerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Nattermann is nu in balbezit. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata met een sublieme pass. Kosmidis rent richting de bal. Kosmidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - kartal beşiktaş 0:1

17e minuut.
Ciskowski rent richting de bal. Kosmidis verovert de bal door een tackle van achteren. Copos speelt de bal door. Zapata rent richting de bal. Zapata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Telemans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Holubec passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Madroño de bal onder controle te krijgen. Nahlik geeft de bal voor. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hwan-Sin speelt de bal door. Luba rent richting de bal. Cutiño onderschept slim de pass. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zapata kopt de bal weg. Ciskowski heeft problemen om de bal te vangen. Kosmidis rent richting de bal. Kosmidis schiet op doel. Telemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - kartal beşiktaş 0:2

29e minuut.
Daar is Myszor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor geeft een hoge lob. Luba kopt de bal weg. Holubec rent richting de bal. Holubec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - kartal beşiktaş 1:2

30e minuut.
Daar is Yibei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Luba is nu in balbezit. Luba haalt uit met een fantastische trap. Smerek bokst de bal weg. Garjelea kopt de bal weg. Myszor rent richting de bal. Myszor schiet op doel. Smerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño geeft een lange en hoge pass. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski geeft een lange en hoge pass. Luba springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALONSO GS 45%, kartal beşiktaş 55%.
ALONSO GS - kartal beşiktaş 1:2

65e minuut.
Załuski geeft een lange en hoge pass. Garjelea rent richting de bal. Luba onderschept slim de pass. Luba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALONSO GS - kartal beşiktaş 2:2

66e minuut.
Luba passt de bal zonder na te denken. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski passt de bal zonder na te denken. Luba rent richting de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattermann verovert de bal door een tackle van achteren. Nattermann passt de bal met de wreef. Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft een hoge lob. Smerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALONSO GS 28%, kartal beşiktaş 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALONSO GS - kartal beşiktaş 2:2