Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: 2101 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15999
2101 seas
A Tactiek KillerTeam
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.4 gemiddelde waardering 55.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Atakol is nu in balbezit. Świerczok rent richting de bal. Atakol rent richting de bal. Atakol haalt uit met een fantastische trap. Rogge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - seas 1:0

11e minuut.
Pleşan geeft de bal voor. Brochardo is nu in balbezit. Atakol verovert de bal door een tackle van achteren. Atakol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - seas 2:0

21e minuut.
Kornai probeert naar een medespeler te passen. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok draait met de bal, schiet en ... Baumann probeert de bal aan de voet te houden. Rogge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Babuke speelt de bal door. Klungelig pakt Toporek de bal. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek verovert de bal door een tackle van achteren. Toporek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 42%, seas 58%.
2101 - seas 2:0

47e minuut.
Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçmez onderschept slim de pass. Göçmez probeert naar een medespeler te passen. Niggli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niggli haalt uit met een fantastische trap. Buzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez geeft een hoge lob. Pleşan probeert de bal aan de voet te houden. Niggli rent richting de bal. Niggli draait met de bal, schiet en ... Buzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - seas 2:1

65e minuut.
Barczak passt de bal zonder na te denken. Kornai rent richting de bal. Kornai met een sublieme pass. Atakol is nu in balbezit. Atakol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fijałkowski met een sublieme pass. Toporek rent richting de bal. Babuke rent richting de bal. Babuke schiet op doel. Buzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
2101 - seas 2:2

75e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Inworp. Toporek met de inworp. Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Rebolledo de bal. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan met een sublieme pass. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Pleşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Barczak rent richting de bal. Barczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai geeft een hoge lob. Barczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 42%, seas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2101 - seas 2:2