Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: AYD FK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7970
AYD FK Kızık Boyu
11111 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Encina rent richting de bal. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye passt de bal met de wreef. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu draait met de bal, schiet en ... Torricelli bokst de bal weg.

35e minuut.
Beroshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Beroshvili passt de bal in één keer door. Zawiślak speelt de bal door. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 56%, Kızık Boyu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AYD FK - Kızık Boyu 0:0

55e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wypych krijgt een gele kaart. Zawiślak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sîrbu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zawiślak geeft een lange en hoge pass. Kantor krijgt zijn hoofd ertegen. Torricelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kantor rent richting de bal. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor is nu in balbezit. Kantor haalt uit met een fantastische trap. Torricelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ros Badia is nu in balbezit. Taffuri is nu in balbezit. Ros Badia maakt een afschuwelijke overtreding. Ros Badia krijgt een gele kaart.

63e minuut.
de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikutaitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sîrbu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sîrbu kan niet meer verder spelen. Karkantonis komt het veld opgelopen. de Le Hoye komt bij de bal en schiet. Torricelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Karkantonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkantonis passt de bal met de wreef. Kantor rent richting de bal. Kantor draait met de bal, schiet en ... Torricelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Szkrabik heeft problemen om de bal te vangen. de Le Hoye rent richting de bal. Arango rent richting de bal. de Le Hoye onderschept slim de pass. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Solomon rent richting de bal. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Beroshvili is nu in balbezit. Bacigaluppi verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigaluppi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Mikutaitis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taffuri de bal. Taffuri passt de bal met de wreef. Bacigaluppi rent richting de bal. Bacigaluppi geeft een hoge lob. Olszanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 49%, Kızık Boyu 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AYD FK - Kızık Boyu 0:0