Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat United ALONSO GS
Alt Yapı Tactiek 4-4-1-1 b
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 60.4
average Schieten very good
weak Passen formidable
good Verdedigen very good


2e minuut.
Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Myszor raakt geblesseerd tijdens het duel. Myszor wilt de vrije trap nemen. Luba krijgt zijn hoofd ertegen. Benabdellah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Prasnal speelt de bal door. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin passt de bal in één keer door. Daar is Holubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holubec speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubec rent richting de bal. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Luba is nu in balbezit. Luba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALONSO GS 0:1

11e minuut.
Hwan-Sin passt de bal in één keer door. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor probeert naar een medespeler te passen. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin passt de bal met de wreef. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ... Benabdellah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALONSO GS 0:2

24e minuut.
Salamoni rent richting de bal. Myszor verovert de bal door een tackle van achteren. Myszor geeft een hoge lob. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Luba de bal. Subero is nu in balbezit. Luba verovert de bal door een tackle van achteren. Luba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kucsera speelt de bal door. Żurański rent richting de bal. Penha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Penha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Penha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Hwan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor geeft een hoge lob. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ... Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hwan-Sin speelt de bal door. Myszor probeert naar een medespeler te passen. Luba rent richting de bal. Luba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALONSO GS 0:3

38e minuut.
Daar is Mitura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura maakt een afschuwelijke overtreding. Hwan-Sin raakt geblesseerd tijdens het duel. Załuski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Garai met een snelle inworp. Holubec is nu in balbezit. Żurański verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 76%, ALONSO GS 24%.
Tokat United - ALONSO GS 0:3

46e minuut.
Nahlik probeert naar een medespeler te passen. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal passt de bal in één keer door. Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Morris is nu in balbezit. Morris geeft de bal voor. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALONSO GS 0:4

57e minuut.
Luba controleert de bal met de borst. Holubec is nu in balbezit. Holubec met een sublieme pass. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Holubec passt de bal zonder na te denken. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal passt de bal in één keer door. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Holubec passt de bal in één keer door. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Subero verovert de bal door een tackle van achteren. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Holubec passt de bal zonder na te denken. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin geeft een hoge lob. Luba rent richting de bal. Luba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ... Benabdellah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALONSO GS 0:5

68e minuut.
Załuski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hwan-Sin de bal. Hwan-Sin met een sublieme pass. Myszor heeft problemen om de bal te vangen. Myszor geeft een hoge lob. Benabdellah bokst de bal weg. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALONSO GS 0:6

70e minuut.
Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin passt de bal in één keer door. Myszor met een sublieme pass. Luba rent richting de bal. Luba schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Tanpınar kopt de bal weg. Załuski rent richting de bal. Załuski passt de bal met de wreef. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Żurański kopt de bal weg. Nattermann geeft de bal voor. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor geeft een hoge lob. Subero kan de bal niet met de borst controleren. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Prasnal is nu in balbezit. Prasnal met een sublieme pass. Gomes heeft problemen om de bal te vangen. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 80%, ALONSO GS 20%.
Tokat United - ALONSO GS 0:6