Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: AYD FK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3697
AYD FK Diljen Roni FC
11111 Tactiek playoff
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper met een sublieme pass. Matei rent richting de bal. Sanfilippo onderschept slim de pass. Sanfilippo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Sanfilippo de bal. Səfəroğlu rent richting de bal. Sanfilippo begaat een overtreding. Sanfilippo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Albuşel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiślak met een snelle inworp. de Le Hoye kan de bal niet met de borst controleren. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AYD FK - Diljen Roni FC 1:0

32e minuut.
Albuşel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karkantonis de bal onder controle te krijgen. Taşkınalper rent richting de bal. Nápoles verovert de bal door een tackle van achteren. de Le Hoye geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Taşkınalper passt de bal zonder na te denken. Hacker is nu in balbezit. Hacker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanfilippo de bal. Sanfilippo draait met de bal, schiet en ... Olszanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 39%, Diljen Roni FC 61%.
AYD FK - Diljen Roni FC 1:0

56e minuut.
Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak passt de bal zonder na te denken. Karkantonis is nu in balbezit. Karkantonis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akalan de bal. Karkantonis is nu in balbezit. Karkantonis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zawiślak passt de bal in één keer door. Ros Badia met een sublieme pass. Kantor is nu in balbezit. Kantor haalt uit met een fantastische trap. Postovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bračanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Karkantonis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Allikvee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Karkantonis is nu in balbezit. Karkantonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Allikvee geeft een lange en hoge pass. de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Ros Badia probeert naar een medespeler te passen. Kantor is nu in balbezit. Kantor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ros Badia probeert naar een medespeler te passen. Sanfilippo rent richting de bal. Encina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Encina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 46%, Diljen Roni FC 54%.
AYD FK - Diljen Roni FC 1:0