Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο Yenerbahçe.
TİKİ TAKA SAG Tactiek DENİZ-1
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tozzi speelt de bal door. Nedeljkov probeert de bal aan de voet te houden. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Yassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Yenerbahçe. 0:1

6e minuut.
Bajek met een sublieme pass. Tozzi rent richting de bal. Tozzi geeft de bal voor. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Canal passt de bal in één keer door. Bożek rent richting de bal. Bożek probeert naar een medespeler te passen. Odriozola rent richting de bal. Odriozola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Odriozola rent richting de bal. Odriozola draait met de bal, schiet en ... Domachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Moerman met een sublieme pass. Junta is nu in balbezit. Canal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canal krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bajek geeft de bal voor. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Rosser rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala draait met de bal, schiet en ... Yassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toraman rent richting de bal. Toraman geeft de bal voor. Hamerlynck heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache geeft een lange en hoge pass. Sikesdi krijgt zijn hoofd ertegen. Yassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Yassen speelt de bal door. Junta kopt de bal weg. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi geeft een lange en hoge pass. Tomala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala onderschept slim de pass. Rosser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomala zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Yenerbahçe. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 59%, Yenerbahçe. 41%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Yenerbahçe. 0:2

54e minuut.
Tozzi passt de bal zonder na te denken. Sikesdi rent richting de bal. Linowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linowski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hamerlynck kopt de bal weg. Klungelig pakt Odriozola de bal. Rottier geeft een hoge lob. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel. Yassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Yenerbahçe. 0:3

59e minuut.
Linowski passt de bal zonder na te denken. Junta bereikt de bal nog maar net als eerste. Junta geeft de bal voor. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Junta bereikt de bal nog maar net als eerste. Junta met een sublieme pass. Havrlík geeft de bal voor. Tomala is nu in balbezit. Tomala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 61%, Yenerbahçe. 39%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Yenerbahçe. 0:3