Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacivert Sarı Erzurumspor
4-5-1 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Przerywacz is nu in balbezit. Bölling verovert de bal door een tackle van achteren. Bölling draait met de bal, schiet en ... Ciliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Burçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Palata rent richting de bal. Palata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Topcia de bal. Topcia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jarva is nu in balbezit. Slyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartík maakt een afschuwelijke overtreding. Slyngstad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Slyngstad passt de bal in één keer door. Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Jarva rent richting de bal. Jarva draait met de bal, schiet en ... Ciliberto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Brouard geeft de bal voor. Jarva kopt de bal weg. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarva rent richting de bal. Jarva draait met de bal, schiet en ... Ciliberto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Damat rent richting de bal. Damat geeft een hoge lob. Bartík rent richting de bal. Bartík geeft een hoge lob. Topcia maakt een snoekduik en kopt de bal. Habelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Brouard geeft de bal voor. Jarva kopt de bal weg. Esaulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bölling rent richting de bal. Bölling schiet op doel. Ciliberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Palata rent richting de bal. Zakas rent richting de bal. Zakas geeft een lange en hoge pass. Jarva springt en kopt de bal. Ciliberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sapek passt de bal zonder na te denken. Jarva rent richting de bal. Jarva speelt de bal door. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling schiet op doel. Ciliberto bokst de bal weg.

42e minuut.
Slyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartík. Slyngstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Uzuriaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jarva kopt de bal weg. Palata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Volkaner de bal onder controle te krijgen. Slyngstad is nu in balbezit. Bartík speelt de bal door. Slyngstad is nu in balbezit. Slyngstad geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga speelt de bal door. Przerywacz rent richting de bal. Bölling verovert de bal door een tackle van achteren. Bölling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacivert Sarı 65%, Erzurumspor 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lacivert Sarı - Erzurumspor 0:0

51e minuut.
Zakas onderschept slim de pass. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga speelt de bal door. Jarva rent richting de bal. Jarva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga passt de bal zonder na te denken. Jarva is nu in balbezit. Jarva draait met de bal, schiet en ... Yevseev probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burçak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bölling rent richting de bal. Bölling haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Slyngstad passt de bal in één keer door. Burçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burçak geeft een lange en hoge pass. Bölling rent richting de bal. Bölling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacivert Sarı 53%, Erzurumspor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lacivert Sarı - Erzurumspor 0:0