Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: teknik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29998
teknik Adana Demir Spor
k9k9 Tactiek 442 +
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
56.6 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Rafalovich passt de bal in één keer door. Hùng Dũng rent richting de bal. Hùng Dũng geeft een hoge lob. Bajzert rent richting de bal. Bajzert haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Türkbay de bal. Gilewicz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Türkbay ... Strafschop! Gilewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bajzert neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
teknik - Adana Demir Spor 1:0

5e minuut.
Stan geeft een hoge lob. Daar is Neider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafalovich probeert naar een medespeler te passen. Bajzert rent richting de bal. Bajzert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson speelt de bal door. Pardilha rent richting de bal. Pardilha haalt uit met een fantastische trap. Puerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
teknik - Adana Demir Spor 1:1

16e minuut.
Rafalovich speelt de bal door. Gilewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gilewicz passt de bal zonder na te denken. Bajzert rent richting de bal. Bajzert draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Türkbay geeft een hoge lob. Tacchinardi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hùng Dũng neemt vlug de vrije trap. Daar is Bajzert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gilewicz kopt de bal weg. Türkbay is nu in balbezit. Bajzert onderschept slim de pass. Daar is Bajzert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzert schiet op doel. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Wilson passt de bal met de wreef. Tacchinardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi rent richting de bal. Tacchinardi onderschept slim de pass. Tacchinardi schiet op doel. Puerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Retter is nu in balbezit. Retter geeft een lange en hoge pass. Pardilha is nu in balbezit. Pardilha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teknik - Adana Demir Spor 1:2

32e minuut.
Stan passt de bal zonder na te denken. Gilewicz met een sublieme pass. Türkbay rent richting de bal. Bajzert onderschept slim de pass. Bajzert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Żabski passt de bal zonder na te denken. Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garczarczyk passt de bal zonder na te denken. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert schiet op doel. Półćwiartek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teknik 49%, Adana Demir Spor 51%.
teknik - Adana Demir Spor 1:2

46e minuut.
Kura verovert de bal door een tackle van achteren. Rafalovich verovert de bal door een tackle van achteren. Neider maakt een afschuwelijke overtreding. Neider krijgt een gele kaart. Rafalovich raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ferguson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Żabski geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pardilha stond buitenspel. Além neemt vlug de vrije trap. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz schiet op doel. Półćwiartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
teknik - Adana Demir Spor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teknik 53%, Adana Demir Spor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teknik - Adana Demir Spor 2:2