Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR ege sk
horoz Tactiek 442
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 44.5
formidable Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Adlı kopt de bal weg. Myszkiewicz rent richting de bal. Rääbus met een sublieme pass. Özler rent richting de bal. Özler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jendrysiak kopt de bal weg. Regazzini controleert de bal met de borst. Rääbus rent richting de bal. Daar is Rääbus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rääbus schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Potroviţa geeft een lange en hoge pass. Folgueras kopt de bal weg. Özler rent richting de bal. Özler draait met de bal, schiet en ... Tongun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ege sk 1:0

19e minuut.
Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa onderschept slim de pass. Potroviţa probeert naar een medespeler te passen. Özler is nu in balbezit. Özler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Adlı kopt de bal weg. Rääbus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regazzini. Regazzini krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa speelt de bal door. Daar is Rääbus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler haalt uit met een fantastische trap. Tongun bokst de bal weg.

35e minuut.
Göztepe speelt de bal door. Güloğlu rent richting de bal. Güloğlu met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Geada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 40%, ege sk 60%.
FC DENİZLİSPOR - ege sk 1:0

51e minuut.
Potroviţa is nu in balbezit. Dostrup rent richting de bal. Dostrup passt de bal zonder na te denken. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler schiet op doel. Tongun bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Özler haalt uit met een fantastische trap. Tongun probeert naar een medespeler te passen. Jendrysiak kopt de bal weg. Daar is Özler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özler draait met de bal, schiet en ... Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Cervián Escobar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jendrysiak is nu in balbezit. Jendrysiak probeert naar een medespeler te passen. Cervián Escobar is nu in balbezit. Cervián Escobar schiet op doel. Tongun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ege sk 2:0

74e minuut.
Cervián Escobar speelt de bal door. Özler is nu in balbezit. Özler geeft een lange en hoge pass. Cervián Escobar is nu in balbezit. Cervián Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Özler rent richting de bal. Ar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özler raakt geblesseerd tijdens het duel. Özler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 34%, ege sk 66%.
FC DENİZLİSPOR - ege sk 2:0