Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Despacitos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5687
Despacitos YİĞİT DEMİRCİ SPOR
agresivve Tactiek lll
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 57.5
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă passt de bal met de wreef. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap. Woyniłłowicz bokst de bal weg.

5e minuut.
Genda bereikt de bal nog maar net als eerste. Genda passt de bal zonder na te denken. Czerniakowski met een sublieme pass. Bejbl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejbl draait met de bal, schiet en ... Michelet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ionele is nu in balbezit. Ciuchta onderschept slim de pass. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

11e minuut.
Ciupik passt de bal zonder na te denken. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă passt de bal met de wreef. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel. Woyniłłowicz bokst de bal weg.

26e minuut.
Cosini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Woyniłłowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ionele rent richting de bal. Ciuchta onderschept slim de pass. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. Michelet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera passt de bal met de wreef. Cosini rent richting de bal. Cosini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 38%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 62%.
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

56e minuut.
Sansalvadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvadore geeft een hoge lob. Bejbl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejbl draait met de bal, schiet en ... Michelet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

58e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă passt de bal met de wreef. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Genda met een sublieme pass. Verdone is nu in balbezit. Verdone geeft een hoge lob. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ... Woyniłłowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cosini rent richting de bal. Cosini schiet op doel. Woyniłłowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera onderschept slim de pass. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini haalt uit met een fantastische trap. Woyniłłowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 1:2

63e minuut.
Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini passt de bal met de wreef. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel. Woyniłłowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cackowski geeft de bal voor. Daar is Sansalvadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejbl verovert de bal door een tackle van achteren. Bejbl probeert de bal met de borst te controleren. Bejbl schiet op doel. Michelet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Duy Minh passt de bal met de wreef. Genda bereikt de bal nog maar net als eerste. Genda geeft een hoge lob. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Czerniakowski onderschept slim de pass. Czerniakowski passt de bal zonder na te denken. Bejbl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejbl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 1:3

79e minuut.
Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchta is nu in balbezit. Parra begaat een overtreding. Ciuchta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cosini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosini geeft een hoge lob. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Woyniłłowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ionele speelt de bal door. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez met een sublieme pass. Cosini rent richting de bal. Cosini haalt uit met een fantastische trap. Woyniłłowicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel. Woyniłłowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 38%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 62%.
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 2:3