Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR ofspor
horoz Tactiek uhh
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 57.8
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Potroviţa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shaaban de bal. Shaaban probeert naar een medespeler te passen. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu schiet op doel. Geada bokst de bal weg.

14e minuut.
Potroviţa probeert de bal aan de voet te houden. Gerede bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı speelt de bal door. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Çiftelli neemt vlug de vrije trap. Kunduracıoğlu kopt de bal weg. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Geada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ofspor 0:1

17e minuut.
Ceneviz met een snelle inworp. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı passt de bal met de wreef. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ... Geada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceneviz zal de hoekschop nemen. Tunçoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekiroğlu rent richting de bal. Bekiroğlu passt de bal met de wreef. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu geeft de bal voor. Paal! Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ofspor 0:2

26e minuut.
Gryciuk passt de bal in één keer door. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kunduracıoğlu. Kunduracıoğlu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal met de wreef. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk geeft een lange en hoge pass. Rääbus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Miranda rent richting de bal. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk geeft de bal voor. Rääbus rent richting de bal. Rääbus haalt uit met een fantastische trap. Taşlı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 57%, ofspor 43%.
FC DENİZLİSPOR - ofspor 0:2

48e minuut.
Burgazlı geeft een hoge lob. Tunçoğlu kopt de bal weg. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Geada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Ceneviz is nu in balbezit. Ceneviz geeft een lange en hoge pass. Torrecilla González rent richting de bal. Tunçoğlu onderschept slim de pass. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Buitenspel voor Özler. Goede buitenspelval van de verdediging. Çiftelli neemt vlug de vrije trap. Kunduracıoğlu kopt de bal weg. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Geada bokst de bal weg. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ofspor 0:3

69e minuut.
Burgazlı geeft de bal voor. Acaroğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Kunduracıoğlu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kunduracıoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Buitenspel voor Rääbus. Goede buitenspelval van de verdediging. Uraz neemt vlug de vrije trap. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ofspor 0:4

78e minuut.
Ceneviz geeft de bal voor. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Tunçoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tunçoğlu wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ofspor 0:5

79e minuut.
Ganswindt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerede met de inworp. Burgazlı geeft een hoge lob. Tunçoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda geeft de bal voor. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus haalt uit met een fantastische trap. Taşlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - ofspor 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 62%, ofspor 38%.
FC DENİZLİSPOR - ofspor 1:5