Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United FC DENİZLİSPOR
Binbeşyüz Tactiek horoz
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
44.9 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Özberkiner met een snelle inworp. Filolungo rent richting de bal. Filolungo met een sublieme pass. Solmaz rent richting de bal. Solmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Özkara speelt de bal door. Akıncı is nu in balbezit. Akıncı passt de bal in één keer door. Solmaz rent richting de bal. Solmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Filolungo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majaru. Filolungo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filolungo heeft problemen om de bal te vangen. Shaaban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filolungo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Altunapa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Majaru met een sublieme pass. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus haalt uit met een fantastische trap. Bademci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC DENİZLİSPOR 0:1

33e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal met de wreef. Özberkiner speelt de bal door. Filolungo rent richting de bal. Filolungo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri speelt de bal door. Kocot rent richting de bal. Özler is nu in balbezit. Özler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Solmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solmaz probeert naar een medespeler te passen. Kocot geeft een hoge lob. Filolungo rent richting de bal. Filolungo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Torrecilla González bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrecilla González geeft een lange en hoge pass. Rääbus is nu in balbezit. Daar is Rääbus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rääbus draait met de bal, schiet en ... Bademci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 45%, FC DENİZLİSPOR 55%.
Babil United - FC DENİZLİSPOR 0:1

46e minuut.
López-Cedrón Freije komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri speelt de bal door. Gryciuk speelt de bal door. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Solmaz rent richting de bal. Geada speelt de bal door. Özkara kopt de bal weg. López-Cedrón Freije is nu in balbezit. López-Cedrón Freije haalt uit met een fantastische trap. Geada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Majaru geeft de bal voor. Daar is Özkara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özler is nu in balbezit. Özler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Di Luca Nieri geeft de bal voor. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Musuła zijn tegenspeler op de grond. Musuła krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Potroviţa passt de bal zonder na te denken. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk speelt de bal door. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus draait met de bal, schiet en ... Bademci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Akıncı kan de bal niet met de borst controleren. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa met een sublieme pass. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus schiet op doel. Bademci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus geeft de bal voor. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC DENİZLİSPOR 0:2

79e minuut.
Inworp. Potroviţa met de inworp. Rääbus speelt de bal door. Potroviţa geeft een hoge lob. Özler maakt een snoekduik en kopt de bal. Bademci bokst de bal weg. Rääbus is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus met een sublieme pass. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 52%, FC DENİZLİSPOR 48%.
Babil United - FC DENİZLİSPOR 0:2