Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Despacitos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6138
Despacitos ege sk
agresivve Tactiek 442
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 40.2
formidable Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Duy Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Minh geeft een lange en hoge pass. Regazzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Cosini is nu in balbezit. Cosini speelt de bal door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bartulić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

11e minuut.
Churov passt de bal in één keer door. Sopârlă is nu in balbezit. Folgueras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sopârlă raakt geblesseerd tijdens het duel. Sopârlă neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 1:0

21e minuut.
Ionele geeft een hoge lob. Sopârlă kopt de bal weg. Cosini is nu in balbezit. Cosini haalt uit met een fantastische trap. Tongun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 2:0

32e minuut.
Genda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Regazzini de bal. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 3:0

34e minuut.
Genda passt de bal in één keer door. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez met een sublieme pass. Cosini rent richting de bal. Cosini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 4:0

38e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Tongun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Genda rent richting de bal. Genda probeert naar een medespeler te passen. Domínguez met een sublieme pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ciupik met een snelle inworp. Cosini is nu in balbezit. Cosini geeft de bal voor. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă schiet op doel. Tongun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 5:0

43e minuut.
Ciupik met de inworp. Churov is nu in balbezit. Churov geeft een hoge lob. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Churov probeert naar een medespeler te passen. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Folgueras de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 25%, ege sk 75%.
Despacitos - ege sk 6:0

51e minuut.
Genda probeert naar een medespeler te passen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal in één keer door. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 7:0

55e minuut.
Cosini is nu in balbezit. Cosini probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 8:0

60e minuut.
Churov met een sublieme pass. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini met een sublieme pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sansalvadore geeft een hoge lob. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez speelt de bal door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sansalvadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvadore probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă is nu in balbezit. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Tongun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Churov rent richting de bal. Peynirci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peynirci krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Churov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Churov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sopârlă probeert de bal aan de voet te houden. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sopârlă de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Tongun bokst de bal weg. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Tongun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Sopârlă passt de bal in één keer door. Folgueras speelt de bal door. Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Sansalvadore geeft een hoge lob. Peynirci kopt de bal weg. Ciupik geeft een hoge lob. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Churov probeert de bal met de borst te controleren. Churov speelt de bal door. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Tongun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ege sk 9:0

88e minuut.
Ciupik passt de bal met de wreef. Sansalvadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvadore passt de bal met de wreef. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 23%, ege sk 77%.
Despacitos - ege sk 9:0