Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.06
  • Stadion: Avniaker arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12201
Trabzon.spor İkariam FC
sokker Tactiek son zamanlar
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
47.7 gemiddelde waardering 47.6
solid Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen excellent


27e minuut.
Messerli is nu in balbezit. Messerli geeft een hoge lob. Halik heeft problemen om de bal te vangen. Messerli is nu in balbezit. Messerli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Iglódi onderschept slim de pass. Iglódi speelt de bal door. Messerli is nu in balbezit. Messerli haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 57%, İkariam FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trabzon.spor - İkariam FC 0:0

62e minuut.
Fadda met een sublieme pass. Vasojević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karcıoğlu. Karcıoğlu krijgt een gele kaart. Karcıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topçuoğlu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Iglódi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyüz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fadda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Messerli is nu in balbezit. Messerli haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Taşkıran geeft de bal voor. Džīgasts is nu in balbezit. Berkin begaat een overtreding. Džīgasts moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Džīgasts kan niet meer verder spelen. Leme komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Messerli rent richting de bal. Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Messerli verovert de bal door een tackle van achteren. Messerli schiet op doel. Özsürgün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pérez Roldán is nu in balbezit. Kerker onderschept slim de pass. Fadda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kerker kan niet meer verder spelen. Bursalıoğlu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Roldán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Berkin de bal. Buitenhuis is nu in balbezit. Buitenhuis geeft een hoge lob. Özsürgün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Messerli is nu in balbezit. Messerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - İkariam FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 71%, İkariam FC 29%.
Trabzon.spor - İkariam FC 0:1