Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars Yenibosna SK
reşat atak Tactiek 5-2-3
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Frutiger met een sublieme pass. Utkun probeert naar een medespeler te passen. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Pękacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Fyda geeft een lange en hoge pass. Kobalak rent richting de bal. Canaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Canaleta draait met de bal, schiet en ... Kośmider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Yenibosna SK 0:1

12e minuut.
Göçkün passt de bal met de wreef. Manusovich probeert naar een medespeler te passen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
§uper§tars - Yenibosna SK 1:1

19e minuut.
Inworp. Manusovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göçkün speelt de bal door. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi schiet op doel. Pękacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Perea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albarrán de bal. Albarrán speelt de bal door. Canaleta rent richting de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Toprak met de inworp. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu geeft de bal voor. Canaleta kopt de bal weg. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fyda rent richting de bal. Fyda geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gosztonyi de bal onder controle te krijgen. Canaleta rent richting de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ... Kośmider bokst de bal weg.

35e minuut.
Frutiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutiger probeert naar een medespeler te passen. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Canaleta krijgt zijn hoofd ertegen. Kośmider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fyda heeft problemen om de bal te vangen. Fyda geeft de bal voor. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán draait met de bal, schiet en ... Kośmider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 63%, Yenibosna SK 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
§uper§tars - Yenibosna SK 1:1

64e minuut.
Frutiger is nu in balbezit. Frutiger speelt de bal door. Hoşgör rent richting de bal. Fyda onderschept slim de pass. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Yenibosna SK 1:2

66e minuut.
Albarrán geeft een hoge lob. Kuzynków heeft problemen om de bal te vangen. Solís met een sublieme pass. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Doeltrap. Kalaycı komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoşgör. Hoşgör krijgt een gele kaart. Fyda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albarrán komt bij de bal en schiet. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tongun komt het veld opgelopen. Kızmaz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Albarrán passt de bal in één keer door. Ferdomo geeft de bal voor. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bercu met een sublieme pass. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun passt de bal in één keer door. Kızmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 71%, Yenibosna SK 29%.
§uper§tars - Yenibosna SK 1:2