Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSTANBUL Beşiktaş ™e - Spor
OZZZ Tactiek V2.8
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.3 gemiddelde waardering 61.2
very good Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Turansoy is nu in balbezit. Ruas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turansoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çınarel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Koncz de bal. Koncz passt de bal zonder na te denken. Gahn is nu in balbezit. Gahn schiet op doel. Sudrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İSTANBUL - Beşiktaş ™e - Spor 1:1

26e minuut.
Ürküm geeft een hoge lob. Muszyński kopt de bal weg. King probeert de bal aan de voet te houden. Bori rent richting de bal. Bori schiet op doel. Tümay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi geeft de bal voor. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori is nu in balbezit. Bori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muszyński kopt de bal weg. Çınarel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryzjer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turansoy. Turansoy krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kuytubahar geeft de bal voor. King rent richting de bal. Bori onderschept slim de pass. Bori heeft problemen om de bal te vangen. Bori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trzeciak heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak met een sublieme pass. Çınarel geeft een lange en hoge pass. Bori krijgt zijn hoofd ertegen. Tümay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş ™e - Spor 1:2

44e minuut.
Xasaylı geeft een lange en hoge pass. Turansoy rent richting de bal. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Stroev maakt een snoekduik en kopt de bal. Tümay bokst de bal weg.

45e minuut.
Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Çınarel rent richting de bal. Çınarel probeert naar een medespeler te passen. Stroev rent richting de bal. Stroev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 65%, Beşiktaş ™e - Spor 35%.
İSTANBUL - Beşiktaş ™e - Spor 1:2

47e minuut.
Ruas neemt vlug de vrije trap. Ur is nu in balbezit. Ur speelt de bal door. Gahn rent richting de bal. Gahn schiet op doel. Sudrowicz bokst de bal weg.

50e minuut.
Koncz probeert naar een medespeler te passen. Tarasiuk is nu in balbezit. Tarasiuk speelt de bal door. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İSTANBUL - Beşiktaş ™e - Spor 2:2

54e minuut.
Ürküm kopt de bal weg. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel rent richting de bal. Bori rent richting de bal. Bori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ürküm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel passt de bal met de wreef. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stroev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bănuţă komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal in één keer door. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fryzjer probeert de bal aan de voet te houden. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş ™e - Spor 2:3

67e minuut.
Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak geeft de bal voor. Bănuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar geeft de bal voor. Bori rent richting de bal. Bori geeft een hoge lob. Turansoy kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ruas kopt de bal weg. Ur is nu in balbezit. Ur passt de bal zonder na te denken. Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antunes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Çınarel is nu in balbezit. Çınarel probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Bori is nu in balbezit. Bori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Çınarel passt de bal met de wreef. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal in één keer door. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Daar is Bănuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński geeft een hoge lob. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Bori rent richting de bal. Bori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 68%, Beşiktaş ™e - Spor 32%.
İSTANBUL - Beşiktaş ™e - Spor 2:3