Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe Sk İSTANBUL
forvet Tactiek TUZAKk
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
17 Buitenspel 7
55.4 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Uytterhaegen rent richting de bal. Bandiacky rent richting de bal. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 1:0

25e minuut.
Daar is Nyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyong geeft een hoge lob. Gugleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta schiet op doel. Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 1:1

30e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alexandersson zal de hoekschop nemen. Bandiacky springt en kopt de bal. Tümay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 2:1

35e minuut.
Szendrei kopt de bal weg. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli geeft de bal voor. Nothaft is nu in balbezit. Nothaft geeft een lange en hoge pass. Tümay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandiacky controleert de bal met de borst. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 3:1

40e minuut.
Nyong neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Stańczuk de bal. Gugleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 3:2

45e minuut.
Inworp. Apostu komt het veld opgelopen. Babayev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 42%, İSTANBUL 58%.
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 3:2

49e minuut.
Nyong neemt vlug de vrije trap. Stańczuk kan de bal niet met de borst controleren. Gugleta is nu in balbezit. Gugleta haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 3:3

51e minuut.
Alexandersson probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen rent richting de bal. Abächerli begaat een overtreding. Uytterhaegen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alexandersson komt bij de bal en schiet. Tümay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Uytterhaegen verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Abächerli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szendrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Szendrei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 4:3

61e minuut.
Murgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Apostu is nu in balbezit. Apostu schiet op doel. Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Koitorg probeert naar een medespeler te passen. Duthie is nu in balbezit. Duthie passt de bal zonder na te denken. Gugleta rent richting de bal. Gugleta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Szendrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky onderschept slim de pass. Bandiacky geeft een hoge lob. Zubíček onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alexandersson neemt de hoekschop. Bandiacky maakt een snoekduik en kopt de bal. Tümay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Nothaft neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Babayev de bal. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. Tümay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 5:3

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarasiuk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pimenov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Szendrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szendrei geeft een hoge lob. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 6:3

89e minuut.
Bandiacky passt de bal zonder na te denken. Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson passt de bal met de wreef. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tadejewski rent richting de bal. Tadejewski geeft een hoge lob. Zimmerbauer kopt de bal weg. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... Tümay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Zimmerbauer de bal. Zimmerbauer passt de bal in één keer door. Kamnik is nu in balbezit. Szendrei onderschept slim de pass. Szendrei schiet op doel. Tümay bokst de bal weg. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Tümay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 37%, İSTANBUL 63%.
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 7:3