Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir BLD Mosmorfosfor
442 Tactiek Rev.05
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.7 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Sakurai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zangger komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lantez zal de hoekschop nemen. Hennessey heeft problemen om de bal te vangen. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Genechten met een sublieme pass. Antalyalılar is nu in balbezit. Zangger verovert de bal door een tackle van achteren. Zangger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:1

5e minuut.
Karamanlılar heeft problemen om de bal te vangen. Karamanlılar passt de bal zonder na te denken. Samsunluoğlu speelt de bal door. Daar is Zangger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zangger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Eren trapt de bal weg van het doel. Örnek kopt de bal weg. Inworp. Głodny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hennessey geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zangger is nu in balbezit. Zangger passt de bal zonder na te denken. Daar is Forchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forchetti schiet op doel. Eren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:2

24e minuut.
Antalyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Antalyalılar passt de bal met de wreef. Zangger is nu in balbezit. Zangger draait met de bal, schiet en ... Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:3

24e minuut.
Kandıralı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karamanlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Eren met een harde bal richting middenveld. Wunsz kopt de bal weg. Qasımzadə probeert naar een medespeler te passen. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hennessey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zangger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hennessey passt de bal in één keer door. Lantez is nu in balbezit. Lantez geeft een hoge lob. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:4

34e minuut.
Daar is Wunsz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey met een sublieme pass. Genechten rent richting de bal. Genechten passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zangger draait met de bal, schiet en ... Eren speelt de bal door. Hennessey kopt de bal weg. Forchetti rent richting de bal. Forchetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Genechten is nu in balbezit. Genechten met een sublieme pass. Zangger heeft problemen om de bal te vangen. Zangger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antalyalılar de bal onder controle te krijgen. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 87%, Mosmorfosfor 13%.
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:5

48e minuut.
Lara rent richting de bal. Lara geeft de bal voor. Hennessey speelt de bal door. Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genechten geeft de bal voor. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:6

49e minuut.
Hennessey speelt de bal door. Klungelig pakt Lantez de bal. Lantez met een sublieme pass. Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Zangger geeft een hoge lob. Hennessey geeft de bal voor. Samsunluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Genechten rent richting de bal. Genechten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:7

55e minuut.
Zangger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hennessey de bal. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft de bal voor. Forchetti rent richting de bal. Forchetti schiet op doel. Eren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:8

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kin Leung komt het veld opgelopen. Borhardt komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Eren met een harde bal richting middenveld. Hennessey controleert de bal met de borst. Hennessey speelt de bal door. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Maletić kopt de bal weg. Borhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Borhardt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zangger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zangger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Wunsz kopt de bal weg. Maletić speelt de bal door. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Antalyalılar is nu in balbezit. Antalyalılar geeft een hoge lob. Inworp. Borhardt met een snelle inworp. Genechten geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paganel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Borhardt kopt de bal weg. Antalyalılar heeft problemen om de bal te vangen. Forchetti rent richting de bal. Forchetti schiet op doel. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Wódkiewicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz passt de bal zonder na te denken. Vargas is nu in balbezit. Paganel onderschept slim de pass. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paganel rent richting de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Eren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:9

83e minuut.
Qasımzadə heeft problemen om de bal te vangen. Qasımzadə geeft een lange en hoge pass. Forchetti kopt de bal weg. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Eren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Głodny probeert naar een medespeler te passen. Hennessey speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Głodny kopt de bal weg. Paganel is nu in balbezit. Paganel passt de bal zonder na te denken. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 90%, Mosmorfosfor 10%.
Başakşehir BLD - Mosmorfosfor 0:9