Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULUTAŞ sk Zitem FC
ULUTAŞ Tactiek has
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 40.7
very good Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Kandikó rent richting de bal. Taihe rent richting de bal. Taihe passt de bal in één keer door. Nedović is nu in balbezit. Nedović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Boğatay met een sublieme pass. Nędzak rent richting de bal. Nędzak probeert naar een medespeler te passen. Gölbaşı is nu in balbezit. Gölbaşı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vairo is nu in balbezit. Vairo geeft een hoge lob. Aouate heeft problemen om de bal te vangen. Gölbaşı is nu in balbezit. Gölbaşı draait met de bal, schiet en ... Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hoàng Hà met een sublieme pass. Boğatay rent richting de bal. Boğatay passt de bal zonder na te denken. Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo draait met de bal, schiet en ... Piscitelli bokst de bal weg. Daar is Aouate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - Zitem FC 1:0

18e minuut.
Horozcu geeft de bal voor. Ekşimez is nu in balbezit. Ekşimez passt de bal zonder na te denken. Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli bokst de bal weg. Klungelig pakt Aouate de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gölbaşı haalt uit met een fantastische trap. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Vairo rent richting de bal. Vairo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nędzak met een sublieme pass. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gölbaşı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Topçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçu geeft de bal voor. Vairo probeert de bal met de borst te controleren. Vairo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - Zitem FC 2:0

35e minuut.
Gölbaşı is nu in balbezit. Horozcu rent richting de bal. Horozcu geeft de bal voor. Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Liput heeft problemen om de bal te vangen. Gölbaşı is nu in balbezit. Gölbaşı draait met de bal, schiet en ... Piscitelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Prado de bal. Vairo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ekşimez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vairo springt en kopt de bal. Piscitelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Taihe rent richting de bal. Horozcu verovert de bal door een tackle van achteren. Horozcu passt de bal in één keer door. Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo schiet op doel. Piscitelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULUTAŞ sk 28%, Zitem FC 72%.
ULUTAŞ sk - Zitem FC 2:0

50e minuut.
Nędzak onderschept slim de pass. Nędzak probeert naar een medespeler te passen. Vairo is nu in balbezit. Vairo haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski passt de bal zonder na te denken. Boğatay geeft de bal voor. Nędzak geeft de bal voor. Vairo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Horozcu geeft de bal voor. Aouate kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Żurowski de bal onder controle te krijgen. Vairo is nu in balbezit. Vairo draait met de bal, schiet en ... Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Oral geeft de bal voor. Klungelig pakt Prado de bal. Vairo rent richting de bal. Vairo haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - Zitem FC 3:0

67e minuut.
Horozcu speelt de bal door. Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşimez passt de bal zonder na te denken. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu geeft de bal voor. Piscitelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Gölbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Vairo is nu in balbezit. Vairo draait met de bal, schiet en ... Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gölbaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - Zitem FC 4:0

72e minuut.
Hoàng Hà passt de bal in één keer door. Topçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçu passt de bal in één keer door. Vairo is nu in balbezit. Vairo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Naranjo de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - Zitem FC 5:0

74e minuut.
Nędzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędzak passt de bal met de wreef. Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gölbaşı schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Ţânţar passt de bal zonder na te denken. Gölbaşı is nu in balbezit. Vairo is nu in balbezit. Vairo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - Zitem FC 6:0

83e minuut.
Żurowski heeft problemen om de bal te vangen. Horozcu geeft een hoge lob. Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo rent richting de bal. Vairo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Boğatay passt de bal met de wreef. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu passt de bal met de wreef. Vairo is nu in balbezit. Vairo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - Zitem FC 7:0

85e minuut.
Ekşimez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karaisalı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULUTAŞ sk 22%, Zitem FC 78%.
ULUTAŞ sk - Zitem FC 7:0