Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyS Kastamonu FK
x Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Renault geeft de bal voor. Zarifel controleert de bal met de borst. Greavu met een sublieme pass. Novelli is nu in balbezit. Novelli haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek bokst de bal weg.

11e minuut.
Larrarte onderschept slim de pass. Larrarte geeft een lange en hoge pass. Štraitas kopt de bal weg. Daar is Novelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Štraitas is nu in balbezit. Štraitas passt de bal met de wreef. Sušal is nu in balbezit. Sušal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Flood geeft een lange en hoge pass. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski geeft een hoge lob. Sušal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kut is nu in balbezit. Kut passt de bal zonder na te denken. Majerczyk heeft problemen om de bal te vangen. Majerczyk geeft een hoge lob. Zarifel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Greavu kopt de bal weg. Costarelli bokst de bal weg.

21e minuut.
Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Flood verovert de bal door een tackle van achteren. Rubinshtein probeert naar een medespeler te passen. Novelli is nu in balbezit. Novelli draait met de bal, schiet en ... Czpiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut geeft een lange en hoge pass. Sierny kopt de bal weg. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli schiet op doel. Czpiotek bokst de bal weg.

25e minuut.
Počeradský rent richting de bal. Počeradský passt de bal in één keer door. Pekşeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekşeker geeft een lange en hoge pass. Zarifel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Kastamonu FK 1:0

29e minuut.
Stafiera kopt de bal weg. Sierny rent richting de bal. Sierny passt de bal met de wreef. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kut probeert naar een medespeler te passen. Majerczyk is nu in balbezit. Majerczyk geeft de bal voor. Zarifel springt en kopt de bal. Costarelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Počeradský is nu in balbezit. Počeradský haalt uit met een fantastische trap. Daar is Larrarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zarifel rent richting de bal. Zarifel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Kastamonu FK 2:0

45e minuut.
Krzanowski passt de bal met de wreef. Sušal rent richting de bal. Sušal passt de bal in één keer door. Novelli rent richting de bal. Novelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 60%, Kastamonu FK 40%.
CurlyS - Kastamonu FK 2:0

48e minuut.
Štraitas kopt de bal weg. Sušal rent richting de bal. Özbilici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sušal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Štraitas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Czpiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Novelli probeert de bal met de borst te controleren. Novelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Kastamonu FK 2:1

49e minuut.
Rubinshtein geeft een lange en hoge pass. Sušal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal passt de bal met de wreef. Novelli rent richting de bal. Novelli draait met de bal, schiet en ... Czpiotek bokst de bal weg. Flood bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal onderschept slim de pass. Sušal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CurlyS - Kastamonu FK 2:2

52e minuut.
Sušal verovert de bal door een tackle van achteren. Sušal passt de bal in één keer door. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal is nu in balbezit. Sušal haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek bokst de bal weg.

55e minuut.
Daar is Sušal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sušal met een sublieme pass. Sierny speelt de bal door. Novelli is nu in balbezit. Novelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Kastamonu FK 2:3

59e minuut.
Kut is nu in balbezit. Rubinshtein is nu in balbezit. Rubinshtein passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sušal de bal. Sušal draait met de bal, schiet en ... Czpiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Novelli passt de bal met de wreef. Štraitas met een sublieme pass. Sušal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Kastamonu FK 2:4

66e minuut.
Greavu passt de bal zonder na te denken. Štraitas is nu in balbezit. Štraitas probeert naar een medespeler te passen. Novelli rent richting de bal. Novelli draait met de bal, schiet en ... Czpiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Zarifel de bal. Adamczak onderschept slim de pass. Adamczak passt de bal zonder na te denken. Sušal is nu in balbezit. Sušal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rubinshtein met een sublieme pass. Larrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrarte geeft de bal voor. Sušal is nu in balbezit. Sušal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Majerczyk speelt de bal door. Kut geeft een lange en hoge pass. Renault kopt de bal weg. Sušal rent richting de bal. Sušal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 67%, Kastamonu FK 33%.
CurlyS - Kastamonu FK 2:4