Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yelloweagles Levski Sofia FC
4-4-2 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 60
solid Schieten formidable
average Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Saygınbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkan is nu in balbezit. Saygınbay maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Saygınbay naar de kleedkamers voor een vroege douche. Burkan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Carrobbio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batty komt het veld opgelopen. Bojinov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bandîc krijgt zijn hoofd ertegen. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 0:1

5e minuut.
Metal geeft een hoge lob. Çakı is nu in balbezit. Çakı speelt de bal door. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Shipway geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çakı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçıoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aladeviren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sandıkçıoğlu de bal. Trung Hinh speelt de bal door. Föhr is nu in balbezit. Föhr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Shipway bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipway geeft een lange en hoge pass. Bandîc is nu in balbezit. Bandîc haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 0:2

29e minuut.
Bojinov speelt de bal door. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Bandîc onderschept slim de pass. Bandîc draait met de bal, schiet en ... Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 0:3

32e minuut.
Aladeviren is nu in balbezit. Aladeviren geeft een hoge lob. Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Föhr rent richting de bal. Föhr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov geeft een lange en hoge pass. Bandîc krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tüzel kopt de bal weg. Oi probeert de bal aan de voet te houden. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç draait met de bal, schiet en ... Mimouni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 1:3

41e minuut.
Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty passt de bal in één keer door. Bandîc rent richting de bal. Bandîc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 1:4

43e minuut.
Bojinov rent richting de bal. Bojinov geeft een hoge lob. Bandîc rent richting de bal. Bandîc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 1:5

44e minuut.
Alburç rent richting de bal. Alburç passt de bal zonder na te denken. Metal rent richting de bal. Batty rent richting de bal. Batty schiet op doel. Wańdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 61%, Levski Sofia FC 39%.
Yelloweagles - Levski Sofia FC 1:5

63e minuut.
Metal geeft een lange en hoge pass. Trung Hinh is nu in balbezit. Trung Hinh passt de bal in één keer door. Batty is nu in balbezit. Batty draait met de bal, schiet en ... Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Alburç kan de bal niet met de borst controleren. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç onderschept slim de pass. Alburç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 2:5

73e minuut.
Shipway zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batty rent richting de bal. Batty geeft de bal voor. Föhr is nu in balbezit. Föhr haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Föhr is nu in balbezit. Daar is Föhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Föhr schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 2:6

79e minuut.
Batty heeft problemen om de bal te vangen. Metal met een sublieme pass. Klungelig pakt Batty de bal. Batty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Levski Sofia FC 2:7

83e minuut.
Daar is Yedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Föhr is nu in balbezit. Bojinov probeert naar een medespeler te passen. Batty rent richting de bal. Batty haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 69%, Levski Sofia FC 31%.
Yelloweagles - Levski Sofia FC 2:7