Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.08
  • Stadion: Kadıköy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22160
1907.fc H.BEŞİKTAŞ
5+3+2 Tactiek deneme
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 57.9
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Šimonek heeft problemen om de bal te vangen. Šimonek geeft de bal voor. Klungelig pakt Abacık de bal. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kerker probeert naar een medespeler te passen. İlter rent richting de bal. Hende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hende krijgt een gele kaart. İlter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dincă wilt de vrije trap nemen. Palikuća werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - H.BEŞİKTAŞ 1:0

24e minuut.
Cebesoy geeft een hoge lob. Daar is Pekdemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esca verovert de bal door een tackle van achteren. İlter rent richting de bal. İlter schiet op doel. Palikuća verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pekdemir de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pekdemir rent richting de bal. Rust is nu in balbezit. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir schiet op doel. Palikuća maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - H.BEŞİKTAŞ 2:0

32e minuut.
Daar is Aldeia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aldeia zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aldeia naar de kleedkamers voor een vroege douche. Zdjelar raakt geblesseerd tijdens het duel. Isar komt bij de bal en schiet. Altındemir bokst de bal weg.

33e minuut.
Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir passt de bal in één keer door. Damatlık bereikt de bal nog maar net als eerste. İlter bereikt de bal nog maar net als eerste. İlter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pekdemir is nu in balbezit. Kerker rent richting de bal. Kerker passt de bal zonder na te denken. İlter rent richting de bal. İlter draait met de bal, schiet en ... Palikuća verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 38%, H.BEŞİKTAŞ 62%.
1907.fc - H.BEŞİKTAŞ 2:0

63e minuut.
Palikuća met een sublieme pass. Nikolaou kopt de bal weg. Cebesoy heeft problemen om de bal te vangen. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... Altındemir bokst de bal weg.

69e minuut.
Rust onderschept slim de pass. Rust probeert naar een medespeler te passen. İlter bereikt de bal nog maar net als eerste. İlter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wyrobek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zanesco speelt de bal door. Nikolaou rent richting de bal. Zanesco probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap. Altındemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Dagsland geeft de bal voor. Isar kopt de bal weg. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rust is nu in balbezit. Rust passt de bal zonder na te denken. Damatlık met een sublieme pass. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir haalt uit met een fantastische trap. Palikuća bokst de bal weg.

78e minuut.
Kerker met een sublieme pass. Dincă geeft de bal voor. Esca heeft problemen om de bal te vangen. Pekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Pekdemir schiet op doel. Palikuća kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İlter bereikt de bal nog maar net als eerste. İlter geeft de bal voor. Palikuća verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - H.BEŞİKTAŞ 3:0

84e minuut.
Šimonek passt de bal zonder na te denken. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar met een sublieme pass. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - H.BEŞİKTAŞ 3:1

86e minuut.
Pekdemir kopt de bal weg. İlter is nu in balbezit. İlter passt de bal zonder na te denken. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zdjelar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damatlık. Zdjelar raakt geblesseerd tijdens het duel. Dagsland zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - H.BEŞİKTAŞ 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 52%, H.BEŞİKTAŞ 48%.
1907.fc - H.BEŞİKTAŞ 3:2