Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.08
  • Stadion: belediyeci Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20355
SOSYETİK KARGALAR Zonguldak FK
sedat2 Tactiek Zonguldak
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten excellent
weak Passen solid
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Merunka rent richting de bal. Kiviniemi onderschept slim de pass. Barrichello verovert de bal door een tackle van achteren. Barrichello geeft de bal voor. Nemətov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Özdinçer passt de bal met de wreef. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Zonguldak FK 1:0

18e minuut.
Prokopenko met een sublieme pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een hoge lob. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Zonguldak FK 2:0

29e minuut.
Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Merunka de bal onder controle te krijgen. Nemətov rent richting de bal. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary verovert de bal door een tackle van achteren. Wichary draait met de bal, schiet en ... Baghumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Zonguldak FK 3:0

43e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea passt de bal in één keer door. Besteci rent richting de bal. Besteci geeft een lange en hoge pass. Nemətov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 54%, Zonguldak FK 46%.
SOSYETİK KARGALAR - Zonguldak FK 3:0

47e minuut.
Besteci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nemətov de bal. Mouchtaris rent richting de bal. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov schiet op doel. Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Jueckstock kan de bal niet met de borst controleren. Nemətov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mouchtaris. Mouchtaris krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Scarlat kopt de bal weg. Mouchtaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Borja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Zonguldak FK 3:1

56e minuut.
Inworp. Besteci met een snelle inworp. Klungelig pakt Spaghi de bal. Barrichello onderschept slim de pass. Barrichello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barrichello met een sublieme pass. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci geeft een lange en hoge pass. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Zonguldak FK 3:2

70e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Barrichello rent richting de bal. Barrichello passt de bal in één keer door. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka draait met de bal, schiet en ... Borja bokst de bal weg.

81e minuut.
Spaghi probeert naar een medespeler te passen. Scarlat is nu in balbezit. Barrichello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrichello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 62%, Zonguldak FK 38%.
SOSYETİK KARGALAR - Zonguldak FK 3:2