Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şimşekler95 Yelloweagles
silici9 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 47
good Schieten excellent
good Passen average
good Verdedigen good


4e minuut.
Neyzen passt de bal zonder na te denken. Alburç rent richting de bal. Kurnatowski maakt een afschuwelijke overtreding. Alburç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nizam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alburç rent richting de bal. Alburç schiet op doel. De bal raakt de paal. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Daar is Kurnatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzel passt de bal zonder na te denken. Alburç is nu in balbezit. Alburç schiet op doel. Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Metal geeft een lange en hoge pass. Alburç is nu in balbezit. Alburç passt de bal met de wreef. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Luberichs is nu in balbezit. Nizam onderschept slim de pass. Nizam geeft een lange en hoge pass. Alburç rent richting de bal. Alburç draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metal rent richting de bal. Luberichs verovert de bal door een tackle van achteren. Luberichs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Alburç heeft problemen om de bal te vangen. Neyzen is nu in balbezit. Cruzeiro begaat een overtreding. Neyzen raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tüzel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruzeiro geeft een hoge lob. Aladeviren kopt de bal weg. Neyzen rent richting de bal. Neyzen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Amato is nu in balbezit. Neyzen onderschept slim de pass. Bambrowski begaat een overtreding. Bambrowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Yağcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Alburç rent richting de bal. Alburç passt de bal in één keer door. Burkan is nu in balbezit. Burkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Yelloweagles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 51%, Yelloweagles 49%.
şimşekler95 - Yelloweagles 0:1

49e minuut.
Luberichs speelt de bal door. Cruzeiro speelt de bal door. Tsukerman is nu in balbezit. Luberichs rent richting de bal. Luberichs draait met de bal, schiet en ... Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Neyzen met een sublieme pass. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Votruba. Votruba krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bambrowski met een sublieme pass. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmo rent richting de bal. Neyzen onderschept slim de pass. Neyzen schiet op doel. Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Yağcıoğlu rent richting de bal. Luberichs onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nizam. Luberichs moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Luberichs kan niet meer verder spelen. Żeleński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alburç rent richting de bal. Alburç geeft een lange en hoge pass. Kristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan onderschept slim de pass. Burkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Wańdoch trapt de bal weg. Kristal kopt de bal weg. Nizam rent richting de bal. Nizam geeft de bal voor. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Yelloweagles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 57%, Yelloweagles 43%.
şimşekler95 - Yelloweagles 0:2