Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşikdüzüspor ULU SPOR
PLS m9 Tactiek normaLl
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten solid
solid Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Del Tongo met een snelle inworp. Stankowicz is nu in balbezit. Acıbadem verovert de bal door een tackle van achteren. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 0:1

4e minuut.
Göktepe onderschept slim de pass. Göktepe speelt de bal door. Hamşo geeft een hoge lob. Bury springt en kopt de bal. Baykan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dřímal geeft de bal voor. Bury heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 1:1

11e minuut.
Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Dřímal is nu in balbezit. Dřímal geeft de bal voor. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. Baykan bokst de bal weg.

13e minuut.
Sever onderschept slim de pass. Dřímal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever begaat een overtreding. Sever krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Acıbadem de bal. Acıbadem geeft een lange en hoge pass. Kilchenmann onderschept slim de pass. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 1:2

45e minuut.
Demir onderschept slim de pass. Demir geeft de bal voor. Klungelig pakt Aldana de bal. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu schiet op doel. Samatyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 55%, ULU SPOR 45%.
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 1:2

48e minuut.
Zieleziński onderschept slim de pass. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas geeft de bal voor. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı bokst de bal weg.

69e minuut.
Hamşo met een sublieme pass. Daar is Zarifel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu schiet op doel. Samatyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 1:3

71e minuut.
Dřímal met een sublieme pass. Klungelig pakt Zarifel de bal. Zarifel passt de bal met de wreef. Hamşo is nu in balbezit. Hamşo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Demir is nu in balbezit. Zarifel verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel geeft een lange en hoge pass. Hamşo rent richting de bal. Hamşo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hamşo kopt de bal weg. Daar is Wyrwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury schiet op doel. Baykan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Del Tongo geeft een lange en hoge pass. Wyrwas probeert de bal met de borst te controleren. Acun met een sublieme pass. Baniciu rent richting de bal. Baniciu haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 1:4

90e minuut.
Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Küllü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bury is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Centeno met een snel genomen vrije trap. Dřímal is nu in balbezit. Dřímal geeft de bal voor. Zarifel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 54%, ULU SPOR 46%.
Beşikdüzüspor - ULU SPOR 2:4