Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: Hell of JÜPİTER
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27933
ATHLETİC ATİK FC FC WhitePanthers
GER-3-BLŞK Tactiek Winger
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 46
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


28e minuut.
Mihali is nu in balbezit. Mihali geeft de bal voor. Zurčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurčák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 69%, FC WhitePanthers 31%.
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:1

46e minuut.
Neagu is nu in balbezit. Neagu geeft een hoge lob. Zurčák rent richting de bal. Zurčák haalt uit met een fantastische trap. Lütfəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:2

53e minuut.
Pietrasanta geeft de bal voor. Daar is Topčagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Aranlı de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Canto e Castro neemt de hoekschop. Pietrasanta geeft een lange en hoge pass. Daar is Qurbanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Süle speelt de bal door. Zurčák is nu in balbezit. Zurčák schiet op doel. Tutkun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:3

63e minuut.
Cüreklibatur probeert naar een medespeler te passen. Canto e Castro is nu in balbezit. Aranlı onderschept slim de pass. Zurčák is nu in balbezit. Zurčák geeft een hoge lob. Lütfəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cüreklibatur onderschept slim de pass. Cüreklibatur met een sublieme pass. Klungelig pakt Canto e Castro de bal. Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur geeft een lange en hoge pass. Lütfəliyev bokst de bal weg.

69e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft een hoge lob. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić schiet op doel. Lütfəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:4

79e minuut.
Cüreklibatur speelt de bal door. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Təhməzov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Təhməzov krijgt een gele kaart. Topčagić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topčagić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lütfəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:5

81e minuut.
Cüreklibatur met een sublieme pass. Klungelig pakt Zurčák de bal. Zurčák passt de bal met de wreef. Topčagić is nu in balbezit. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Lütfəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Süle neemt vlug de vrije trap. Daar is Aranlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurčák is nu in balbezit. Zurčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 74%, FC WhitePanthers 26%.
ATHLETİC ATİK FC - FC WhitePanthers 0:6