Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajansspor.com OLAP_C
e523 Tactiek tt4b
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 59.6
solid Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Birse rent richting de bal. Birse probeert naar een medespeler te passen. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan verovert de bal door een tackle van achteren. Gürkan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atabeyoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alispahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelköse onderschept slim de pass. Kelköse geeft een hoge lob. Telateş bokst de bal weg. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - OLAP_C 0:1

13e minuut.
Alispahić is nu in balbezit. Alispahić passt de bal zonder na te denken. Tatlıparmak rent richting de bal. Tokatlıoğlu onderschept slim de pass. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alispahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alispahić geeft een hoge lob. Kayseri rent richting de bal. Birse onderschept slim de pass. Birse draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Mavi speelt de bal door. Birse probeert naar een medespeler te passen. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Balparmak passt de bal met de wreef. Atabeyoğlu is nu in balbezit. Atabeyoğlu passt de bal in één keer door. Soyan is nu in balbezit. Soyan schiet op doel. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taş rent richting de bal. Taş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - OLAP_C 0:2

30e minuut.
Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Atabeyoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Atabeyoğlu geeft een hoge lob. Soyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Siper maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atabeyoğlu kopt de bal weg. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Kelköse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan passt de bal met de wreef. Tokatlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kelköse verovert de bal door een tackle van achteren. Kelköse speelt de bal door. Atabeyoğlu is nu in balbezit. Atabeyoğlu geeft een hoge lob. Soyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Taş verovert de bal door een tackle van achteren. Taş geeft een lange en hoge pass. Daar is Balparmak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyan rent richting de bal. Soyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 58%, OLAP_C 42%.
ajansspor.com - OLAP_C 0:2

51e minuut.
Siper is nu in balbezit. Sarıkırmızı is nu in balbezit. Sarıkırmızı geeft een hoge lob. Gürkan rent richting de bal. Gürkan schiet op doel. Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Servetli geeft een hoge lob. Soyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sarıkırmızı neemt vlug de vrije trap. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. Pereszlucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - OLAP_C 1:2

70e minuut.
Taş verovert de bal door een tackle van achteren. Sarıkırmızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taş krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gözüaçık kopt de bal weg. Birse heeft problemen om de bal te vangen. Birse speelt de bal door. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Birse kopt de bal weg. Gürkan rent richting de bal. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan verovert de bal door een tackle van achteren. Gürkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabeyoğlu geeft een lange en hoge pass. Taş kopt de bal weg. Soyan is nu in balbezit. Soyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabeyoğlu geeft de bal voor. Atar kopt de bal weg. Soyan is nu in balbezit. Soyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 40%, OLAP_C 60%.
ajansspor.com - OLAP_C 1:2