Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: bigteam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
bigteam Gkhn_FB
puan Tactiek 2szn
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Andreják met een sublieme pass. Potouridis rent richting de bal. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boruc is nu in balbezit. Spediacci onderschept slim de pass. Andreják speelt de bal door. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis schiet op doel. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Breitner rent richting de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Gkhn_FB 0:1

12e minuut.
Borowy passt de bal zonder na te denken. Daar is Darende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darende geeft de bal voor. Cabezas rent richting de bal. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Gkhn_FB 0:2

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dumitriu trapt de bal weg. Cabezas kopt de bal weg. Potouridis rent richting de bal. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Chodakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Breitner is nu in balbezit. Breitner passt de bal met de wreef. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Chodyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodyniecki passt de bal met de wreef. Darende bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner onderschept slim de pass. Breitner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Kasperkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkowicz passt de bal in één keer door. Breitner met een sublieme pass. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Breitner rent richting de bal. Darende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breitner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ovsyannikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Potouridis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreják met de inworp. Ovsyannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovsyannikov geeft een lange en hoge pass. Potouridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Walgraeve onderschept slim de pass. Klungelig pakt Della Maggiore de bal. Della Maggiore met een sublieme pass. Breitner is nu in balbezit. Breitner geeft de bal voor. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Potouridis controleert de bal met de borst. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz geeft een lange en hoge pass. Breitner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Gkhn_FB 0:3

42e minuut.
Walgraeve geeft een hoge lob. Della Maggiore is nu in balbezit. Breitner speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Darende trapt de bal weg van het doel. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz passt de bal in één keer door. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz geeft een hoge lob. Cadenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner draait met de bal, schiet en ... Derka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 78%, Gkhn_FB 22%.
bigteam - Gkhn_FB 0:3

47e minuut.
Boruc kopt de bal weg. Ovsyannikov is nu in balbezit. Ovsyannikov met een sublieme pass. Potouridis rent richting de bal. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Gkhn_FB 0:4

55e minuut.
Andreják probeert naar een medespeler te passen. Potouridis rent richting de bal. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz geeft de bal voor. Derka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Gkhn_FB 0:5

62e minuut.
Ovsyannikov speelt de bal door. Andreják heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas geeft een hoge lob. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cadenas onderschept slim de pass. Cadenas geeft een lange en hoge pass. Chodyniecki geeft de bal voor. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Della Maggiore neemt de hoekschop. Kasperkowicz kopt de bal weg. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Spediacci heeft problemen om de bal te vangen. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc passt de bal zonder na te denken. Kołecki rent richting de bal. Kołecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alías met een harde bal richting middenveld. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breitner de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Gkhn_FB 0:6

77e minuut.
Potouridis passt de bal zonder na te denken. Andreják rent richting de bal. Andreják geeft een lange en hoge pass. Breitner is nu in balbezit. Breitner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreják met een snelle inworp. Kasperkowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Potouridis heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Cadenas geeft een hoge lob. Ovsyannikov kan de bal niet met de borst controleren. Ovsyannikov met een sublieme pass. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner haalt uit met een fantastische trap. Derka bokst de bal weg.

85e minuut.
Derka met een sublieme pass. Taffarel kopt de bal weg. Zaloga rent richting de bal. Boruc rent richting de bal. Boruc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 73%, Gkhn_FB 27%.
bigteam - Gkhn_FB 0:6