Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: TRON Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1074
TRON mahirspor
deneme Tactiek v32
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten excellent
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Topaloğlu met de inworp. Şenel is nu in balbezit. Şenel passt de bal zonder na te denken. Bakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakır draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Peçenek speelt de bal door. Dorneles is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peçenek neemt de hoekschop. Dorneles springt en kopt de bal. Yılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Topaloğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peçenek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozioł geeft een lange en hoge pass. Montesinos krijgt zijn hoofd ertegen. Yılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - mahirspor 1:0

10e minuut.
Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakır passt de bal zonder na te denken. Genç rent richting de bal. Genç draait met de bal, schiet en ... Powieczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Peçenek probeert naar een medespeler te passen. Dorneles rent richting de bal. Dorneles passt de bal in één keer door. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos schiet op doel. Yılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Şenbay verovert de bal door een tackle van achteren. Şenbay speelt de bal door. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç passt de bal met de wreef. Rępał heeft problemen om de bal te vangen. Gün rent richting de bal. Gün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Şenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şenel krijgt een gele kaart. Peçenek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peçenek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dorneles maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kozioł probeert naar een medespeler te passen. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos passt de bal in één keer door. Dorneles is nu in balbezit. Dorneles draait met de bal, schiet en ... Yılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Koczot geeft een lange en hoge pass. Montesinos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Uzunkalan neemt vlug de vrije trap. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Kozioł probeert naar een medespeler te passen. Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün verovert de bal door een tackle van achteren. Cilibeanu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRON 56%, mahirspor 44%.
TRON - mahirspor 1:0

47e minuut.
Peçenek passt de bal zonder na te denken. Dorneles is nu in balbezit. Dorneles speelt de bal door. Kozioł rent richting de bal. Kozioł draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - mahirspor 2:0

60e minuut.
Durán geeft een hoge lob. Kozioł kan de bal niet met de borst controleren. Kozioł met een sublieme pass. Dorneles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorneles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Peçenek speelt de bal door. Dorneles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorneles passt de bal met de wreef. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - mahirspor 3:0

68e minuut.
Beşenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorneles is nu in balbezit. Klungelig pakt Kozioł de bal. Kozioł schiet op doel. Yılmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł rent richting de bal. Kozioł passt de bal zonder na te denken. Dorneles is nu in balbezit. Dorneles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRON 25%, mahirspor 75%.
TRON - mahirspor 3:0