Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Труд Воронеж ФК Звезда
зв3нап Tactiek Forward
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 55.7
briljant Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheleznov onderschept slim de pass. Zheleznov speelt de bal door. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński speelt de bal door. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft een lange en hoge pass. Petrin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata met een sublieme pass. Vries rent richting de bal. Vries geeft een hoge lob. Petrin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prata heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Vries heeft problemen om de bal te vangen. Vries geeft een hoge lob. Petrin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gorun trapt de bal weg van het doel. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vries geeft de bal voor. Petrin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vrancken bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Vries de bal. Vries passt de bal zonder na te denken. Genov is nu in balbezit. Genov haalt uit met een fantastische trap. Vrancken probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Gaszyński geeft de bal voor. Gómez Parra kopt de bal weg. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Vries de bal. Calizzi is nu in balbezit. Vries verovert de bal door een tackle van achteren. Vries geeft een hoge lob. Petrin springt en kopt de bal. Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 2:0

40e minuut.
Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalyalov geeft een lange en hoge pass. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin draait met de bal, schiet en ... Vrancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 3:0

44e minuut.
Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Drejan heeft problemen om de bal te vangen. Drejan met een sublieme pass. Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 4:0

44e minuut.
Badowski met een sublieme pass. Leone is nu in balbezit. Petrin begaat een overtreding. Petrin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 40%, ФК Звезда 60%.
Труд Воронеж - ФК Звезда 4:0

47e minuut.
Petrin passt de bal met de wreef. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Magalski is nu in balbezit. Petrin verovert de bal door een tackle van achteren. Petrin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Vries probeert naar een medespeler te passen. Genov is nu in balbezit. Pulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov verovert de bal door een tackle van achteren. Genov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gaszyński kopt de bal weg. Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass. Genov rent richting de bal. Genov haalt uit met een fantastische trap. Vrancken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez Parra met de inworp. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Petrin springt en kopt de bal. Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Prata probeert naar een medespeler te passen. Dubinskij geeft de bal voor. Pulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov onderschept slim de pass. Genov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 5:0

59e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Magalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Márquez raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Petrin neemt zijn aanloop. Vrancken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 6:0

63e minuut.
Zheleznov kopt de bal weg. Drejan kan de bal niet met de borst controleren. Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Petrin is nu in balbezit. Márquez is nu in balbezit. Petrin rent richting de bal. Petrin schiet op doel. Vrancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 7:0

67e minuut.
Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Magalski de bal. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gaszyński kopt de bal weg. Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra geeft een hoge lob. Petrin springt en kopt de bal. Vrancken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 8:0

76e minuut.
Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov onderschept slim de pass. Genov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 9:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński geeft de bal voor. Petrin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Badowski is nu in balbezit. Prata onderschept slim de pass. Prata geeft de bal voor. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Vrancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gómez Parra neemt de hoekschop. Márquez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Felsztyński de bal. Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra passt de bal met de wreef. Genov is nu in balbezit. Genov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Vries met de inworp. Gaszyński rent richting de bal. Łasocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaszyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gaszyński kan niet meer verder spelen. Vahabov komt het veld opgelopen. Petrin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vrancken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - ФК Звезда 10:0

88e minuut.
Tubarão is nu in balbezit. Gómez Parra onderschept slim de pass. Gómez Parra met een sublieme pass. Petrin rent richting de bal. Petrin draait met de bal, schiet en ... Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 30%, ФК Звезда 70%.
Труд Воронеж - ФК Звезда 10:0