Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legion Molchalivyje Osly
541 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Shchvetz rent richting de bal. Shchvetz passt de bal met de wreef. Belkin heeft problemen om de bal te vangen. Belkin draait met de bal, schiet en ... Nikishin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Molchalivyje Osly 0:1

7e minuut.
Balagurov probeert naar een medespeler te passen. Valikov is nu in balbezit. Valikov passt de bal zonder na te denken. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Shchvetz rent richting de bal. Shchvetz passt de bal met de wreef. Fersman is nu in balbezit. Belkin rent richting de bal. Belkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fersman rent richting de bal. Zhivoderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fersman verovert de bal door een tackle van achteren. Fersman draait met de bal, schiet en ... Nikishin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Razinskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Molchalivyje Osly 0:2

17e minuut.
Laktionov met een sublieme pass. Zabotin is nu in balbezit. Zajtsev is nu in balbezit. Zabotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Evdakimov is nu in balbezit. Valikov verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin draait met de bal, schiet en ... Zajtsev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Shchvetz geeft een hoge lob. Drozdov rent richting de bal. Drozdov speelt de bal door. Tetradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetradze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Shchvetz heeft problemen om de bal te vangen. Valikov is nu in balbezit. Valikov passt de bal zonder na te denken. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ezhov probeert de bal aan de voet te houden. Zabrodin is nu in balbezit. Zabrodin passt de bal met de wreef. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin haalt uit met een fantastische trap. Babochkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kodzhebash heeft problemen om de bal te vangen. Valikov rent richting de bal. Valikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Evdakimov heeft problemen om de bal te vangen. Zabrodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabrodin passt de bal met de wreef. Zabotin rent richting de bal. Zabotin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 37%, Molchalivyje Osly 63%.
FC Legion - Molchalivyje Osly 0:2

48e minuut.
Ezhov kopt de bal weg. Popov heeft problemen om de bal te vangen. Popov geeft de bal voor. Belkin rent richting de bal. Belkin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nikishin niet meer kan verder spelen. Savinykh komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Shchvetz verovert de bal door een tackle van achteren. Valikov is nu in balbezit. Valikov speelt de bal door. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Molchalivyje Osly 1:2

70e minuut.
Kodzhebash rent richting de bal. Kodzhebash geeft de bal voor. Balagurov geeft een hoge lob. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin draait met de bal, schiet en ... Babochkin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Popov passt de bal met de wreef. Shchvetz heeft problemen om de bal te vangen. Valikov rent richting de bal. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Legion - Molchalivyje Osly 2:2

86e minuut.
Laktionov is nu in balbezit. Valikov is nu in balbezit. Valikov passt de bal in één keer door. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin haalt uit met een fantastische trap. Babochkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tetradze speelt de bal door. Belkin is nu in balbezit. Ezhov begaat een overtreding. Ezhov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 48%, Molchalivyje Osly 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legion - Molchalivyje Osly 2:2