Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berezine PFK Volki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Shchukin met een sublieme pass. Tolbukhin speelt de bal door. Sharov rent richting de bal. Favstov is nu in balbezit. Favstov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ryzhkin trapt de bal weg. Kharlamov rent richting de bal. Kharlamov passt de bal zonder na te denken. Favstov is nu in balbezit. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Averin de bal. Tskhovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskhovrebov geeft een hoge lob. Kaganov rent richting de bal. Kaganov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Torbinskij rent richting de bal. Sadovnichij bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Torbinskij zijn tegenspeler op de grond. Torbinskij krijgt een gele kaart. Sadovnichij is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valenkov met een snel genomen vrije trap. Ryzhkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kobeleb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tskhovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskhovrebov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berezine - PFK Volki 1:0

45e minuut.
Valenkov speelt de bal door. Favstov rent richting de bal. Met opzet legt Beketov zijn tegenspeler op de grond. Beketov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berezine 38%, PFK Volki 62%.
Berezine - PFK Volki 1:0

61e minuut.
Torbinskij speelt de bal door. Olenikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov verovert de bal door een tackle van achteren. Tolbukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolbukhin speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nudndyj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuaev met een snelle inworp. Shchukin rent richting de bal. Shchukin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berezine 42%, PFK Volki 58%.
Berezine - PFK Volki 1:0