Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS FC Slovan Bratislava 19
mr. Yneza Kunan Tactiek spirit
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
67.8 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Warszycki onderschept slim de pass. Warszycki geeft een hoge lob. Ištván kopt de bal weg. Nam Phương geeft de bal voor. Hubek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Torn rent richting de bal. Torn passt de bal met de wreef. Hubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubek schiet op doel. Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FC Slovan Bratislava 19 0:1

17e minuut.
Bordemir onderschept slim de pass. Blochwitz is nu in balbezit. Blochwitz passt de bal zonder na te denken. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - FC Slovan Bratislava 19 1:1

24e minuut.
Suwara met een sublieme pass. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič passt de bal zonder na te denken. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski passt de bal zonder na te denken. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FC Slovan Bratislava 19 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 55%, FC Slovan Bratislava 19 45%.
FA GENESIS - FC Slovan Bratislava 19 1:2

50e minuut.
Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương met een sublieme pass. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FC Slovan Bratislava 19 1:3

62e minuut.
Partel verovert de bal door een tackle van achteren. Partel geeft een lange en hoge pass. Wartalski rent richting de bal. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nam Phương probeert naar een medespeler te passen. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ... Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nam Phương is nu in balbezit. Jonas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nam Phương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ištván neemt de penalty, wat een uithaal! Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Hubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubek speelt de bal door. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương geeft een hoge lob. Ištván krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Torn geeft een lange en hoge pass. Hubek kopt de bal weg. Woyzeck heeft problemen om de bal te vangen. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Malčovič verovert de bal door een tackle van achteren. Malčovič met een sublieme pass. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Perzak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Virághalmy geeft de bal voor. Pletinckx kopt de bal weg. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nam Phương de bal. Nam Phương geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FC Slovan Bratislava 19 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 53%, FC Slovan Bratislava 19 47%.
FA GENESIS - FC Slovan Bratislava 19 1:4