Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:46
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 54442
As Trenčín F.C. LIVERPOOL
BuchtovaNemessis Tactiek 5-2-3K.
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 15
62.6 gemiddelde waardering 69.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
de la Piedra heeft problemen om de bal te vangen. de la Piedra geeft een hoge lob. Kržić rent richting de bal. Kržić schiet op doel. Romančík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - F.C. LIVERPOOL 0:1

17e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Niemiec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
As Trenčín - F.C. LIVERPOOL 1:1

30e minuut.
Kolarovič controleert de bal met de borst. Kolarovič geeft de bal voor. Romaniello probeert de bal aan de voet te houden. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Romančík bokst de bal weg.

39e minuut.
Romaniello rent richting de bal. Zaucha onderschept slim de pass. Zaucha probeert naar een medespeler te passen. Kržić rent richting de bal. Kržić schiet op doel. Romančík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 60%, F.C. LIVERPOOL 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Trenčín - F.C. LIVERPOOL 1:1

51e minuut.
Zaucha neemt vlug de vrije trap. Rudonjić is nu in balbezit. Rudonjić met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Santana stond buitenspel. Dubourg komt het veld opgelopen. Alcocer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado geeft een lange en hoge pass. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jonták rent richting de bal. Jonták geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Janek de bal onder controle te krijgen. Alcocer rent richting de bal. Alcocer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zaucha verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonjić met een sublieme pass. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - F.C. LIVERPOOL 1:2

85e minuut.
Romaniello met een snelle inworp. Zaucha rent richting de bal. Met opzet legt Vukšič zijn tegenspeler op de grond. Vukšič krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 57%, F.C. LIVERPOOL 43%.
As Trenčín - F.C. LIVERPOOL 1:2