Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:46
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: MANOR TEAM Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 62519
MANOR TEAM Eintracht Trnava
442 Tactiek hrrr na ně
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Toimela is nu in balbezit. Toimela passt de bal in één keer door. Schlotterbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlotterbeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Eintracht Trnava 1:0

4e minuut.
Gallucci is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borrego met de inworp. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel. Kukuvka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Belko verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Schlotterbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlotterbeck geeft een lange en hoge pass. Iţic is nu in balbezit. Iţic draait met de bal, schiet en ... Pacan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Muráň met een sublieme pass. Pernambuco is nu in balbezit. Badík rent richting de bal. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Kukuvka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gallucci is nu in balbezit. Rajtár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallucci raakt geblesseerd tijdens het duel. Kelíšek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pernambuco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gallucci rent richting de bal. Počkaj onderschept slim de pass. Počkaj geeft een lange en hoge pass. Việt Dương is nu in balbezit. Việt Dương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bednarčík geeft de bal voor. Borrego rent richting de bal. Borrego passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gallucci de bal. Gallucci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bednarčík is nu in balbezit. Pernambuco verovert de bal door een tackle van achteren. Pernambuco met een sublieme pass. Muráň rent richting de bal. Muráň schiet op doel. Kukuvka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Borrego met een snelle inworp. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kostiha zijn tegenspeler op de grond. Kostiha krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kostiha verovert de bal door een tackle van achteren. Kostiha geeft een lange en hoge pass. Muchomorek heeft problemen om de bal te vangen. Iţic is nu in balbezit. Việt Dương is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Eintracht Trnava 2:0

40e minuut.
Rajtár kopt de bal weg. Hortêncio rent richting de bal. Repej verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 51%, Eintracht Trnava 49%.
MANOR TEAM - Eintracht Trnava 2:0

54e minuut.
Bednarčík met een snelle inworp. Badík probeert naar een medespeler te passen. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Kukuvka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Eintracht Trnava 2:1

55e minuut.
Cibuľa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gallucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajtár rent richting de bal. Muráň verovert de bal door een tackle van achteren. Muráň geeft de bal voor. Pernambuco maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Belko kopt de bal weg. Pernambuco is nu in balbezit. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň draait met de bal, schiet en ... Kukuvka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANOR TEAM - Eintracht Trnava 2:2

76e minuut.
Harm kopt de bal weg. Việt Dương rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hortêncio. Việt Dương raakt geblesseerd tijdens het duel. Kostiha wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cibuľa rent richting de bal. Cibuľa probeert naar een medespeler te passen. Repej speelt de bal door. Iţic is nu in balbezit. Iţic haalt uit met een fantastische trap. Pacan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Việt Dương rent richting de bal. Việt Dương draait met de bal, schiet en ... Pacan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Eintracht Trnava 3:2

81e minuut.
Bednarčík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bacigal komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajtár met de inworp. Borrego rent richting de bal. Borrego passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gallucci de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Toimela probeert de bal met de borst te controleren. Toimela geeft een lange en hoge pass. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci geeft een hoge lob. Pernambuco springt en kopt de bal. Kukuvka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 44%, Eintracht Trnava 56%.
MANOR TEAM - Eintracht Trnava 3:2