Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany Olymp Levice
acko Tactiek debakel :(
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Tyburski met een snelle inworp. Folytin is nu in balbezit. Kyseľ onderschept slim de pass. Kyseľ geeft een hoge lob. Miraflores maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudzík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Petrák passt de bal zonder na te denken. Basista rent richting de bal. Król rent richting de bal. Basista is nu in balbezit. Basista draait met de bal, schiet en ... Volanský bokst de bal weg.

40e minuut.
Król passt de bal met de wreef. Folytin is nu in balbezit. Folytin speelt de bal door. Caneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Król speelt de bal door. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Basista de bal. Basista haalt uit met een fantastische trap. Volanský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Olymp Levice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 36%, Olymp Levice 64%.
Botafogo Piešťany - Olymp Levice 1:0

49e minuut.
Król probeert naar een medespeler te passen. Schicker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basista. Basista krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Król rent richting de bal. Król passt de bal met de wreef. Caneta rent richting de bal. Caneta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Olymp Levice 2:0

61e minuut.
Trott kopt de bal weg. Uhlárik rent richting de bal. Uhlárik probeert naar een medespeler te passen. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Plesa geeft een lange en hoge pass. Daar is Bowles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles passt de bal met de wreef. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores haalt uit met een fantastische trap. Hudzík bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyburski met een snelle inworp. Folytin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyseľ onderschept slim de pass. Kyseľ geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hudzík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uhlárik met een snelle inworp. Król met een sublieme pass. Folytin bereikt de bal nog maar net als eerste. Folytin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 42%, Olymp Levice 58%.
Botafogo Piešťany - Olymp Levice 2:0