Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Harpia Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17214
Harpia Splašené Ovečky
kuk Tactiek sheep
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 62.9
adequate Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Rusinák rent richting de bal. Rusinák speelt de bal door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft een hoge lob. Rapák maakt een snoekduik en kopt de bal. Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rusinák probeert naar een medespeler te passen. De Bruyne rent richting de bal. De Bruyne met een sublieme pass. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De Bruyne rent richting de bal. De Bruyne passt de bal met de wreef. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Madureira de bal onder controle te krijgen. Wasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Potoczak onderschept slim de pass. Potoczak geeft een lange en hoge pass. Rusinák is nu in balbezit. Rusinák geeft een hoge lob. Rapák krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Potoczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colmenares komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Wasil probeert naar een medespeler te passen. Teuns kopt de bal weg. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák is nu in balbezit. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De Bruyne verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyne geeft de bal voor. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Wasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Splašené Ovečky 0:1

35e minuut.
Maso speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Teuns de bal onder controle te krijgen. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Rapák maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piñas de bal. Piñas geeft een hoge lob. Štoklasa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Di Rocco de bal onder controle te krijgen. Rapák rent richting de bal. Rapák schiet op doel. Wasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 74%, Splašené Ovečky 26%.
Harpia - Splašené Ovečky 0:1

48e minuut.
Piñas passt de bal in één keer door. Maso rent richting de bal. Maso geeft een lange en hoge pass. Rapák is nu in balbezit. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Waleński onderschept slim de pass. Waleński passt de bal zonder na te denken. Grković speelt de bal door. Cveklić rent richting de bal. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maso probeert naar een medespeler te passen. Piñas rent richting de bal. Piñas speelt de bal door. Rapák is nu in balbezit. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maso probeert naar een medespeler te passen. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák schiet op doel. Wasil bokst de bal weg.

67e minuut.
Bajorski neemt vlug de vrije trap. Rusinák kopt de bal weg. Maso met een sublieme pass. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Wasil bokst de bal weg.

71e minuut.
Di Rocco rent richting de bal. Teuns verovert de bal door een tackle van achteren. Teuns geeft de bal voor. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Teuns rent richting de bal. Teuns passt de bal in één keer door. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colmenares de bal onder controle te krijgen. Wasil bokst de bal weg.

75e minuut.
Piñas passt de bal zonder na te denken. Kanoč speelt de bal door. De Bruyne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tverdjak kopt de bal weg. Madureira heeft problemen om de bal te vangen. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel. Wasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Splašené Ovečky 0:2

81e minuut.
Klungelig pakt Waleński de bal. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Piñas geeft een lange en hoge pass. Colmenares rent richting de bal. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa schiet op doel. Wasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - Splašené Ovečky 0:3

89e minuut.
Teuns speelt de bal door. Piñas rent richting de bal. Piñas passt de bal zonder na te denken. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 70%, Splašené Ovečky 30%.
Harpia - Splašené Ovečky 0:3