Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21079
CF Čukaričky Dechtice chelsea 7
baraz Tactiek ok
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
61.6 gemiddelde waardering 54.3
excellent Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Dobek passt de bal zonder na te denken. Tobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš geeft een hoge lob. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - chelsea 7 1:0

11e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Boris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Horvat is nu in balbezit. Horvat geeft de bal voor. Boris probeert de bal met de borst te controleren. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Galego probeert naar een medespeler te passen. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello passt de bal in één keer door. Lillegaard is nu in balbezit. Lillegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Čukaričky Dechtice - chelsea 7 1:1

18e minuut.
Briga geeft de bal voor. Horvat speelt de bal door. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft een lange en hoge pass. Mącik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Polanía kopt de bal weg. Iudicello rent richting de bal. Dobek onderschept slim de pass. Dobek geeft een lange en hoge pass. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Horvat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tobiáš de bal. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - chelsea 7 2:1

27e minuut.
Tobiáš passt de bal in één keer door. Mącik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paul. Paul krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Alić heeft problemen om de bal te vangen. Iudicello is nu in balbezit. Alić onderschept slim de pass. Alić geeft een hoge lob. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Horvat geeft de bal voor. Mącik is nu in balbezit. Boris is nu in balbezit. Mącik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Aharonyan probeert de bal met de borst te controleren. Pfander begaat een overtreding. Aharonyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Briga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 33%, chelsea 7 67%.
CF Čukaričky Dechtice - chelsea 7 2:1

52e minuut.
Alić is nu in balbezit. Alić speelt de bal door. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg.

71e minuut.
Galego speelt de bal door. Dobek kopt de bal weg. Boris heeft problemen om de bal te vangen. Mącik is nu in balbezit. Mącik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Horvat is nu in balbezit. Iudicello verovert de bal door een tackle van achteren. Iudicello geeft de bal voor. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tobiáš passt de bal zonder na te denken. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanía is nu in balbezit. Mącik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik schiet op doel. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pfander geeft een lange en hoge pass. Daar is Mącik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadoyan rent richting de bal. Mącik onderschept slim de pass. Mącik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 29%, chelsea 7 71%.
CF Čukaričky Dechtice - chelsea 7 2:1