Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.03
  • Stadion: FC Majko Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 24055
FC Majko PlastovFC
press Tactiek defpr
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Pustelnik passt de bal in één keer door. Mračka is nu in balbezit. Mračka passt de bal zonder na te denken. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ribovič kopt de bal weg. Frankovič probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belotti de bal. Läderach is nu in balbezit. Läderach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bessenyei passt de bal met de wreef. Morong speelt de bal door. Ogrodnik met een sublieme pass. Lokman is nu in balbezit. Lokman haalt uit met een fantastische trap. Kurej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ogrodnik geeft de bal voor. Pustelnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Bessenyei de bal. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - PlastovFC 1:0

22e minuut.
Frankovič rent richting de bal. Läderach rent richting de bal. Fidermák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Läderach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Muíños wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mondillo passt de bal in één keer door. Hlavný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavný passt de bal met de wreef. Lokman rent richting de bal. Lokman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mračka rent richting de bal. Mračka passt de bal met de wreef. Morong rent richting de bal. Frankovič rent richting de bal. Frankovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik passt de bal in één keer door. Lokman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman haalt uit met een fantastische trap. Kurej probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rodríguez Muíños passt de bal in één keer door. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fidermák ... Strafschop! Directe rode kaart, Fidermák moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fidermák schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Ribovič passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mračka de bal. Mračka met een sublieme pass. Frankovič rent richting de bal. Frankovič draait met de bal, schiet en ... Oprea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 44%, PlastovFC 56%.
FC Majko - PlastovFC 1:0

51e minuut.
Doeltrap. Gadzhev komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Hanula passt de bal met de wreef. Mračka rent richting de bal. Mračka passt de bal in één keer door. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Gadzhev passt de bal in één keer door. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik met een sublieme pass. Lokman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pustelnik probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Muíños is nu in balbezit. Rodríguez Muíños passt de bal zonder na te denken. Läderach is nu in balbezit. Läderach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pustelnik is nu in balbezit. Pustelnik passt de bal zonder na te denken. Läderach heeft problemen om de bal te vangen. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - PlastovFC 2:0

67e minuut.
Ogrodnik met de inworp. Bessenyei rent richting de bal. Bessenyei met een sublieme pass. Lokman is nu in balbezit. Lokman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - PlastovFC 2:1

76e minuut.
Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Krupica is nu in balbezit. Gadzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Gadzhev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kurej trapt de bal weg van het doel. Mondillo kopt de bal weg. Krupica is nu in balbezit. Gadzhev onderschept slim de pass. Gadzhev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kurej trapt de bal weg. Pustelnik kopt de bal weg. Mračka speelt de bal door. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 49%, PlastovFC 51%.
FC Majko - PlastovFC 2:1