Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vrakuna BA FC-KVP
DEF Tactiek 442
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 55.5
formidable Schieten excellent
good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


16e minuut.
Thygesen geeft een lange en hoge pass. Luk rent richting de bal. Fudali is nu in balbezit. Fudali schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moström de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lineker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Thygesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luk rent richting de bal. Luk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa passt de bal met de wreef. Kurelić is nu in balbezit. Kurelić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fudali haalt uit met een fantastische trap. Moström probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thygesen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luk maakt een snoekduik en kopt de bal. Constant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Fudali rent richting de bal. Stříbrný onderschept slim de pass. Stříbrný met een sublieme pass. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić draait met de bal, schiet en ... Dassow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lineker met een snelle inworp. Marušiak rent richting de bal. Marušiak speelt de bal door. Fudali rent richting de bal. Fudali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fudali kopt de bal weg. Luk rent richting de bal. Moström legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Constant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lineker met de inworp. Marušiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušiak geeft de bal voor. Luk krijgt zijn hoofd ertegen. Constant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 49%, FC-KVP 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Vrakuna BA - FC-KVP 0:0

55e minuut.
Fudali kopt de bal weg. Luk rent richting de bal. Hajtovík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Stříbrný probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thygesen is nu in balbezit. Thygesen probeert naar een medespeler te passen. Luk is nu in balbezit. Luk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Marušiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušiak passt de bal in één keer door. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Luk rent richting de bal. Luk haalt uit met een fantastische trap. Constant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moström rent richting de bal. Thygesen onderschept slim de pass. Thygesen geeft een hoge lob. Colţan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - FC-KVP 1:0

62e minuut.
Luk kopt de bal weg. Marušiak rent richting de bal. Marušiak passt de bal in één keer door. Fudali is nu in balbezit. Fudali haalt uit met een fantastische trap. Constant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - FC-KVP 2:0

64e minuut.
Hajtovík speelt de bal door. Klungelig pakt Kurelić de bal. Kurelić passt de bal zonder na te denken. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fudali rent richting de bal. Fudali probeert naar een medespeler te passen. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luk de bal. Luk draait met de bal, schiet en ... Constant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fudali rent richting de bal. Fudali haalt uit met een fantastische trap. Constant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - FC-KVP 3:0

70e minuut.
Oliveros komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hajtovík is nu in balbezit. Thygesen onderschept slim de pass. Thygesen passt de bal in één keer door. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stříbrný rent richting de bal. Stříbrný geeft de bal voor. Chuvaev heeft problemen om de bal te vangen. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lineker is nu in balbezit. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros draait met de bal, schiet en ... Constant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 56%, FC-KVP 44%.
SK Vrakuna BA - FC-KVP 3:0