Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Análna Fisúra exDynaMo Košice
442 Tactiek gospel 3u
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Poničan kopt de bal weg. Daar is Testa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schabo is nu in balbezit. Pecze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daurenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arntsen springt en kopt de bal. Daar is Bojsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:1

11e minuut.
Testa is nu in balbezit. Poničan rent richting de bal. Poničan probeert naar een medespeler te passen. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen draait met de bal, schiet en ... Šmyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Testa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pecze speelt de bal door. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen passt de bal in één keer door. Testa is nu in balbezit. Testa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:2

14e minuut.
Vybýral is nu in balbezit. Daurenko verovert de bal door een tackle van achteren. Daurenko passt de bal met de wreef. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Testa is nu in balbezit. Testa schiet op doel. Šmyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Steč rent richting de bal. Poničan onderschept slim de pass. Poničan speelt de bal door. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Poničan geeft de bal voor. Arntsen heeft problemen om de bal te vangen. Roháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen onderschept slim de pass. Arntsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:3

19e minuut.
Arntsen met een sublieme pass. Pecze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecze passt de bal in één keer door. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa haalt uit met een fantastische trap. Šmyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arntsen rent richting de bal. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. Šmyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:4

22e minuut.
Ionescu geeft een lange en hoge pass. Roháček kopt de bal weg. Schabo speelt de bal door. Testa rent richting de bal. Testa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:5

25e minuut.
Šmyk speelt de bal door. Geroč kopt de bal weg. Ionescu is nu in balbezit. Kotulič verovert de bal door een tackle van achteren. Kotulič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Duchovný is nu in balbezit. Arntsen verovert de bal door een tackle van achteren. Arntsen probeert naar een medespeler te passen. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Poničan geeft de bal voor. Daar is Daurenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arntsen rent richting de bal. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:6

32e minuut.
Ionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Poničan rent richting de bal. Poničan passt de bal met de wreef. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. Šmyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Devos passt de bal in één keer door. Pesta is nu in balbezit. Pesta met een sublieme pass. Arntsen rent richting de bal. Arntsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Testa passt de bal zonder na te denken. Pecze is nu in balbezit. Pecze met een sublieme pass. Klungelig pakt Arntsen de bal. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. Šmyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pecze rent richting de bal. Pecze haalt uit met een fantastische trap. Bojsa probeert de bal aan de voet te houden. Testa is nu in balbezit. Testa draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Vybýral passt de bal zonder na te denken. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen passt de bal met de wreef. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:7

45e minuut.
Poničan met een sublieme pass. Kercho geeft de bal voor. Klungelig pakt Poničan de bal. Testa is nu in balbezit. Testa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Análna Fisúra 83%, exDynaMo Košice 17%.
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:8

47e minuut.
Ionescu kopt de bal weg. Adzima heeft problemen om de bal te vangen. Pecze is nu in balbezit. Testa is nu in balbezit. Testa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daurenko geeft de bal voor. Daar is Arntsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojsa rent richting de bal. Arntsen verovert de bal door een tackle van achteren. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:9

61e minuut.
Kotulič passt de bal zonder na te denken. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen verovert de bal door een tackle van achteren. Arntsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kercho de bal onder controle te krijgen. Poničan is nu in balbezit. Poničan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Geroč kopt de bal weg. Daar is Ionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionescu passt de bal zonder na te denken. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:10

70e minuut.
Klungelig pakt Arntsen de bal. Arntsen passt de bal in één keer door. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa haalt uit met een fantastische trap. Šmyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:11

73e minuut.
Daurenko met de inworp. Pecze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecze probeert naar een medespeler te passen. Testa is nu in balbezit. Testa schiet op doel. Šmyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Schabo heeft problemen om de bal te vangen. Pecze is nu in balbezit. Pecze geeft een lange en hoge pass. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. Šmyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pecze is nu in balbezit. Pecze passt de bal in één keer door. Kercho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecze is nu in balbezit. Pecze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ionescu kopt de bal weg. Schabo is nu in balbezit. Pecze onderschept slim de pass. Testa rent richting de bal. Testa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poničan passt de bal in één keer door. Testa rent richting de bal. Pecze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:12

82e minuut.
Roháček rent richting de bal. Roháček geeft een hoge lob. Ionescu geeft een hoge lob. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Testa geeft een hoge lob. Pecze heeft problemen om de bal te vangen. Pecze geeft een lange en hoge pass. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen schiet op doel. Paal! Šmyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

88e minuut.
Poničan verovert de bal door een tackle van achteren. Poničan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arntsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecze rent richting de bal. Pecze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kotulič is nu in balbezit. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel passt de bal met de wreef. Testa rent richting de bal. Testa schiet op doel. Šmyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Análna Fisúra 82%, exDynaMo Košice 18%.
Análna Fisúra - exDynaMo Košice 0:12