Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:47
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.02
  • Stadion: Pablo Escobar
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16815
Real Pablo Escobar FC Baggini
demon Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Stredný probeert de bal met de borst te controleren. Hriniak is nu in balbezit. Stredný tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stredný krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Pochatko rent richting de bal. Frišo rent richting de bal. Pochatko verovert de bal door een tackle van achteren. Pochatko schiet op doel. Frišo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biernacki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krupzky heeft problemen om de bal te vangen. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 1:0

5e minuut.
Pochatko draait met de bal, schiet en ... Frišo probeert de bal aan de voet te houden. Biernacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pochatko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Murnák trapt de bal weg. Korín kopt de bal weg. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ... Murnák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Stredný rent richting de bal. Stredný geeft een hoge lob. Pochatko kopt de bal weg. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 2:0

8e minuut.
Raça rent richting de bal. Raça geeft de bal voor. Klungelig pakt Frišo de bal. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 3:0

10e minuut.
Pochatko rent richting de bal. Raça is nu in balbezit. Bernačík onderschept slim de pass. Pochatko verovert de bal door een tackle van achteren. Pochatko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hanšárik met de inworp. Blaner is nu in balbezit. Blaner probeert naar een medespeler te passen. Korín rent richting de bal. Korín geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stredný kopt de bal weg. Biernacki rent richting de bal. Biernacki speelt de bal door. Raça is nu in balbezit. Raça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Murnák trapt de bal weg. Biernacki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pochatko de bal onder controle te krijgen. Pochatko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Raça springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Biernacki kopt de bal weg. Pochatko speelt de bal door. Raça heeft problemen om de bal te vangen. Raça draait met de bal, schiet en ... Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Daar is Raça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raça probeert naar een medespeler te passen. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frišo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 4:0

22e minuut.
Biernacki speelt de bal door. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko draait met de bal, schiet en ... Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 5:0

24e minuut.
Krupzky verovert de bal door een tackle van achteren. Krupzky speelt de bal door. Raça rent richting de bal. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Raça de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 6:0

28e minuut.
Pochatko rent richting de bal. Pochatko schiet op doel. Daar is Frišo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochatko rent richting de bal. Pochatko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Stredný is nu in balbezit. Stredný met een sublieme pass. Pochatko rent richting de bal. Pochatko schiet op doel. Murnák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 7:0

33e minuut.
Kondylakis passt de bal zonder na te denken. Stredný heeft problemen om de bal te vangen. Stredný passt de bal met de wreef. Biernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Krupzky passt de bal met de wreef. Raça rent richting de bal. Raça passt de bal in één keer door. Pochatko rent richting de bal. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 8:0

40e minuut.
Murnák met een harde bal richting middenveld. Krupzky kopt de bal weg. Výrost kan de bal niet met de borst controleren. Raça is nu in balbezit. Raça schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 18%, FC Baggini 82%.
Real Pablo Escobar - FC Baggini 8:0

47e minuut.
Kondylakis met een sublieme pass. Stredný speelt de bal door. Pochatko rent richting de bal. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 9:0

48e minuut.
Výrost rent richting de bal. Výrost geeft een hoge lob. Krupzky kopt de bal weg. Raça rent richting de bal. Raça schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky passt de bal in één keer door. Biernacki probeert naar een medespeler te passen. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazík is nu in balbezit. Pochatko onderschept slim de pass. Pochatko draait met de bal, schiet en ... Murnák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 10:0

58e minuut.
Krupzky controleert de bal met de borst. Krupzky met een sublieme pass. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça haalt uit met een fantastische trap. Výrost probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Unsandivaras de bal onder controle te krijgen. Kondylakis rent richting de bal. Kondylakis speelt de bal door. Pochatko rent richting de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pochatko verovert de bal door een tackle van achteren. Pochatko passt de bal in één keer door. Raça rent richting de bal. Raça schiet op doel. Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 11:0

62e minuut.
Krupzky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murnák speelt de bal door. Mustikkamäki kopt de bal weg. Krupzky is nu in balbezit. Krupzky geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Biernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki geeft een hoge lob. Frišo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko onderschept slim de pass. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 12:0

67e minuut.
Kondylakis rent richting de bal. Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Stredný bereikt de bal nog maar net als eerste. Stredný geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frišo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 13:0

73e minuut.
Biernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Biernacki speelt de bal door. Lipčák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stredný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stredný passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Frišo heeft problemen om de bal te vangen. Pochatko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frišo. Frišo krijgt een gele kaart. Pochatko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biernacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pochatko rent richting de bal. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Frišo kopt de bal weg. Jonták rent richting de bal. Biernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Biernacki passt de bal met de wreef. Kondylakis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis passt de bal in één keer door. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko schiet op doel. Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Baggini 14:0

85e minuut.
Stredný passt de bal met de wreef. Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Raça rent richting de bal. Pochatko rent richting de bal. Pochatko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Biernacki passt de bal met de wreef. Krupzky is nu in balbezit. Krupzky geeft de bal voor. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hanšárik rent richting de bal. Stredný verovert de bal door een tackle van achteren. Stredný geeft een hoge lob. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Frišo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fandel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 13%, FC Baggini 87%.
Real Pablo Escobar - FC Baggini 14:0