Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK TAZ TRNAVA Manchestro United
dw sokker tactic Tactiek 451
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray passt de bal met de wreef. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu schiet op doel. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Contis probeert de bal met de borst te controleren. Vanáč speelt de bal door. Quesada kopt de bal weg. Klungelig pakt Náray de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 1:0

9e minuut.
Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Náray de bal. Contis rent richting de bal. Contis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 2:0

11e minuut.
Vojak Ryan passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edozie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Paldan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quesada met een snelle inworp. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Contis is nu in balbezit. Contis passt de bal met de wreef. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 3:0

21e minuut.
Stanko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Žalák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 4:0

27e minuut.
Hovanec is nu in balbezit. Contis verovert de bal door een tackle van achteren. Contis passt de bal in één keer door. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tupí passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Náray de bal. Náray met een sublieme pass. Contis rent richting de bal. Contis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Haluška rent richting de bal. Haluška passt de bal met de wreef. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Contis rent richting de bal. Contis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 5:0

40e minuut.
Inworp. Cherubino met een snelle inworp. Haluška probeert naar een medespeler te passen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Málek de bal. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 16%, Manchestro United 84%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 5:0

46e minuut.
Stanke komt het veld opgelopen. Bedryj komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Málek geeft een lange en hoge pass. Hrabavák heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu speelt de bal door. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 6:0

50e minuut.
Málek geeft een hoge lob. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bedryj de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 7:0

52e minuut.
Fix bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška verovert de bal door een tackle van achteren. Stanke rent richting de bal. Haluška heeft problemen om de bal te vangen. Haluška geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stanke rent richting de bal. Stanke geeft een hoge lob. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj schiet op doel. Vanáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 8:0

69e minuut.
Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška geeft een lange en hoge pass. Contis rent richting de bal. Contis draait met de bal, schiet en ... Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 9:0

72e minuut.
Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanke geeft een lange en hoge pass. Hovanec kopt de bal weg. Contis is nu in balbezit. Contis draait met de bal, schiet en ... Vanáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Hovanec rent richting de bal. Hovanec geeft een hoge lob. Inworp. Ungureanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haluška geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Haluška is nu in balbezit. Haluška passt de bal in één keer door. Contis rent richting de bal. Contis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Edozie met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Quesada passt de bal met de wreef. Contis is nu in balbezit. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Vanáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Contis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paldan de bal. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 21%, Manchestro United 79%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - Manchestro United 10:0