Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ČEREŇANY ŠK Slovan- BA
Normal Tactiek moja 2
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


12e minuut.
Płyta met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakalarz de bal. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Wilim rent richting de bal. Wilim schiet op doel. Krížovský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - ŠK Slovan- BA 0:1

20e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Bakalarz rent richting de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap. Krížovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - ŠK Slovan- BA 0:2

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Núñez de bal onder controle te krijgen. Helavnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peixeiro krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Płyta onderschept slim de pass. Płyta speelt de bal door. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz heeft problemen om de bal te vangen. Bakalarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez rent richting de bal. Lenárt verovert de bal door een tackle van achteren. Wilim onderschept slim de pass. Wilim schiet op doel. Krížovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - ŠK Slovan- BA 0:3

40e minuut.
Hučík verovert de bal door een tackle van achteren. Hučík geeft een hoge lob. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro geeft een hoge lob. Bakalarz is nu in balbezit. Krížovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČEREŇANY 70%, ŠK Slovan- BA 30%.
ČEREŇANY - ŠK Slovan- BA 0:3

46e minuut.
Mintál komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintál rent richting de bal. Mintál haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Hučík onderschept slim de pass. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro geeft een hoge lob. Wilim rent richting de bal. Wilim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - ŠK Slovan- BA 0:4

60e minuut.
Barila passt de bal in één keer door. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz passt de bal in één keer door. Wilim rent richting de bal. Wilim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Barej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heťka de bal. Hučík bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sierotnik komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Ďuriš heeft problemen om de bal te vangen. Wilim rent richting de bal. Wilim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Heťka is nu in balbezit. Płyta onderschept slim de pass. Płyta speelt de bal door. Wilim is nu in balbezit. Wilim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ristimäki komt het veld opgelopen. Marincea komt het veld opgelopen. Vidosavljević komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lenárt geeft een hoge lob. Peixeiro kopt de bal weg. Ristimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristimäki geeft een hoge lob. Mintál krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barila kan de bal niet met de borst controleren. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro geeft een hoge lob. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lenárt trapt de bal weg. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro passt de bal in één keer door. Marincea rent richting de bal. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - ŠK Slovan- BA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČEREŇANY 75%, ŠK Slovan- BA 25%.
ČEREŇANY - ŠK Slovan- BA 0:5