Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Mnichov London Owls
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Briška geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Baláž de bal onder controle te krijgen. Gigac is nu in balbezit. Gigac schiet op doel. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - London Owls 0:1

15e minuut.
Gogor geeft een hoge lob. Toda kopt de bal weg. Daar is Bettis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobiáž bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáž draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Havlíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Mnichov - London Owls 1:1

21e minuut.
Steč met een snelle inworp. Tuček is nu in balbezit. Krajč met een sublieme pass. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk draait met de bal, schiet en ... Hodánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ruchovanský passt de bal zonder na te denken. Balajka is nu in balbezit. Gigac verovert de bal door een tackle van achteren. Gigac schiet op doel. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 50%, London Owls 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Mnichov - London Owls 1:1

48e minuut.
Toda kopt de bal weg. Ruchovanský rent richting de bal. Ruchovanský passt de bal met de wreef. Gigac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gogor met de inworp. Ivacsák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briška. Ivacsák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivacsák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Krajč geeft de bal voor. Rabich kopt de bal weg. Tobiáž is nu in balbezit. Tobiáž draait met de bal, schiet en ... Hodánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - London Owls 2:1

64e minuut.
Tuček rent richting de bal. Tuček probeert naar een medespeler te passen. Gigac is nu in balbezit. Gigac schiet op doel. Daar is Balajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Briška probeert naar een medespeler te passen. Gogor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuček krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Havlíček geeft de bal voor. Rebrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrov met een sublieme pass. Gigac rent richting de bal. Gigac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 60%, London Owls 40%.
Bayern Mnichov - London Owls 2:1