Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elementárni Legionári MaGa FT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Kanderka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazimír begaat een overtreding. Kanderka raakt geblesseerd tijdens het duel. Krchmárik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Telický is nu in balbezit. Telický geeft de bal voor. Trop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Telický verovert de bal door een tackle van achteren. Telický geeft de bal voor. Pecník bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop rent richting de bal. Trop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sabel rent richting de bal. Sabel geeft de bal voor. Krchmárik kopt de bal weg. Trop rent richting de bal. Trop schiet op doel. Bedový bokst de bal weg.

26e minuut.
Fraňo onderschept slim de pass. Fraňo probeert naar een medespeler te passen. Skuban heeft problemen om de bal te vangen. Skuban draait met de bal, schiet en ... Feč probeert de bal aan de voet te houden. Poruban bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Legionári 49%, MaGa FT 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elementárni Legionári - MaGa FT 0:0

60e minuut.
Kučera met de inworp. Bondra rent richting de bal. Fraňo begaat een overtreding. Fraňo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pecník met een snelle inworp. Kanderka rent richting de bal. Kazimír begaat een overtreding. Kazimír krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Neslušan speelt de bal door. Repej rent richting de bal. Repej speelt de bal door. Skuban is nu in balbezit. Skuban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Feč geeft een hoge lob. Pecník kopt de bal weg. Fraňo probeert de bal aan de voet te houden. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Legionári 43%, MaGa FT 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elementárni Legionári - MaGa FT 0:0