Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Hamričky MaGa FT
system Hovno Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Căpraru onderschept slim de pass. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Poruban probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lašák passt de bal zonder na te denken. Ferraro rent richting de bal. Ferraro met een sublieme pass. Fiore heeft problemen om de bal te vangen. Fiore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 1:0

27e minuut.
Lašák met een snelle inworp. Hrivník geeft de bal voor. Daar is Medlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiore rent richting de bal. Fiore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fiore is nu in balbezit. Gajdoš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiore raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiore neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Poruban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 2:0

31e minuut.
Ferraro is nu in balbezit. Feč legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferraro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nester kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 3:0

34e minuut.
Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft de bal voor. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gajdoš de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hrivník geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gajdoš heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Folytin geeft een lange en hoge pass. Hrivník probeert naar een medespeler te passen. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Poruban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 4:0

43e minuut.
Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovec verovert de bal door een tackle van achteren. Surovec geeft een hoge lob. Fiore heeft problemen om de bal te vangen. Fiore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 20%, MaGa FT 80%.
1.FC Hamričky - MaGa FT 4:0

46e minuut.
Ferraro is nu in balbezit. Ferraro passt de bal zonder na te denken. Nester bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore is nu in balbezit. Fiore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Surovec passt de bal zonder na te denken. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore passt de bal in één keer door. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 5:0

63e minuut.
Kanderka kopt de bal weg. Hrivník kan de bal niet met de borst controleren. Hrivník met een sublieme pass. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Poruban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ... Feč met een sublieme pass. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 6:0

67e minuut.
Trop speelt de bal door. Klungelig pakt Kanderka de bal. Fiore verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 7:0

73e minuut.
Kučera geeft de bal voor. Inworp. Hrivník met de inworp. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 8:0

80e minuut.
Ferraro speelt de bal door. Fiore rent richting de bal. Gajdoš rent richting de bal. Fiore verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Telický bereikt de bal nog maar net als eerste. Telický passt de bal met de wreef. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrivník onderschept slim de pass. Hrivník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Căpraru onderschept slim de pass. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - MaGa FT 9:0

88e minuut.
Medlen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surovec. Medlen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medlen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lašák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telický rent richting de bal. Telický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 18%, MaGa FT 82%.
1.FC Hamričky - MaGa FT 9:0