Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varín 1.FC Hamričky
532 Tactiek system Hovno
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Leme geeft de bal voor. van Weert kopt de bal weg. Şərifov met een sublieme pass. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Daar is Hiếu Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifov is nu in balbezit. Şərifov geeft de bal voor. Fiore is nu in balbezit. Fiore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai passt de bal zonder na te denken. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - 1.FC Hamričky 1:0

10e minuut.
Hiếu Phong met een sublieme pass. van Weert rent richting de bal. Şərifov is nu in balbezit. van Weert onderschept slim de pass. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Vdoviák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kontul rent richting de bal. Kontul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - 1.FC Hamričky 2:0

13e minuut.
van Weert rent richting de bal. Şərifov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Weert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihai met een snel genomen vrije trap. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sürmeli geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hrivník geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aufschlaeger trapt de bal weg. Hiếu Phong kopt de bal weg. Klungelig pakt Şərifov de bal. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Leme speelt de bal door. Handza met een sublieme pass. Ferraro is nu in balbezit. Fiore is nu in balbezit. Fiore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Frajt heeft problemen om de bal te vangen. Vdoviák probeert naar een medespeler te passen. Fiore is nu in balbezit. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Aufschlaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - 1.FC Hamričky 2:1

23e minuut.
Leme rent richting de bal. Leme passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şərifov de bal. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kontul stond buitenspel. Lašák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fiore kopt de bal weg. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Handza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai speelt de bal door. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Canavaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vdoviák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kontul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - 1.FC Hamričky 3:1

42e minuut.
Herček passt de bal zonder na te denken. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft een hoge lob. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Vdoviák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lašák geeft een hoge lob. Fiore kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferraro de bal. Ferraro schiet op doel. Aufschlaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - 1.FC Hamričky 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 45%, 1.FC Hamričky 55%.
FC Varín - 1.FC Hamričky 3:2

48e minuut.
Căpraru rent richting de bal. Căpraru passt de bal met de wreef. Fiore rent richting de bal. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Aufschlaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Varín - 1.FC Hamričky 3:3

50e minuut.
Klungelig pakt Sürmeli de bal. Nester bereikt de bal nog maar net als eerste. Herček verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore onderschept slim de pass. Fiore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zavan kopt de bal weg. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Folytin begaat een overtreding. Folytin krijgt een gele kaart. Mihai raakt geblesseerd tijdens het duel. Zavan met een snel genomen vrije trap. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Vdoviák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - 1.FC Hamričky 4:3

56e minuut.
Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Mihai is nu in balbezit. Mihai met een sublieme pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Herček onderschept slim de pass. Herček passt de bal in één keer door. Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft de bal voor. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mihai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căpraru. Mihai raakt geblesseerd tijdens het duel. Zavan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mihai geeft een lange en hoge pass. Hiếu Phong kan de bal niet met de borst controleren. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Vdoviák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lašák geeft de bal voor. Sürmeli onderschept slim de pass. Fiore is nu in balbezit. Fiore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Căpraru passt de bal zonder na te denken. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore is nu in balbezit. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Aufschlaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Varín - 1.FC Hamričky 4:4

83e minuut.
Lašák geeft een hoge lob. Ferraro kopt de bal weg. Klungelig pakt Zavan de bal. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zavan met een sublieme pass. Mihai met een sublieme pass. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Vdoviák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Herček met een snelle inworp. Handza speelt de bal door. Fiore is nu in balbezit. Fiore schiet op doel. Aufschlaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - 1.FC Hamričky 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 47%, 1.FC Hamričky 53%.
FC Varín - 1.FC Hamričky 4:5