Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Predmier Camel Nováky
Normal Tactiek moja
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Flautner rent richting de bal. Chynoranský verovert de bal door een tackle van achteren. Chynoranský met een sublieme pass. Krajnák rent richting de bal. Krajnák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Dranko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacák rent richting de bal. Pacák passt de bal in één keer door. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Višniar onderschept slim de pass. Višniar geeft de bal voor. Chynoranský kopt de bal weg. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lichner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Kohan de bal. Krajnák rent richting de bal. Krajnák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Šípoš met een snelle inworp. Dúbravec is nu in balbezit. Dúbravec probeert naar een medespeler te passen. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Rynich kopt de bal weg. Daar is Flautner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dúbravec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dúbravec krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Višniar trapt de bal weg. Šípoš is nu in balbezit. Šípoš speelt de bal door. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Predmier 66%, Camel Nováky 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Predmier - Camel Nováky 0:0

46e minuut.
Pacák is nu in balbezit. Pacák geeft een hoge lob. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák schiet op doel. Lichner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Predmier - Camel Nováky 0:1

58e minuut.
Chynoranský geeft de bal voor. Dúbravec rent richting de bal. Dúbravec probeert naar een medespeler te passen. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lichner trapt de bal weg van het doel. Pacák kopt de bal weg. Konák rent richting de bal. Dúbravec verovert de bal door een tackle van achteren. Dúbravec geeft een lange en hoge pass. Lichner bokst de bal weg.

76e minuut.
Konák rent richting de bal. Dúbravec is nu in balbezit. Dúbravec met een sublieme pass. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Predmier - Camel Nováky 0:2

81e minuut.
Inworp. Janščo met een snelle inworp. Pacák geeft een hoge lob. Dúbravec rent richting de bal. Dúbravec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dúbravec met een sublieme pass. Šípoš speelt de bal door. Adzima bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrula verovert de bal door een tackle van achteren. Ondrula geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Predmier 54%, Camel Nováky 46%.
FC Predmier - Camel Nováky 0:2