Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team Camel Nováky
go go Tactiek moja
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 27.7
excellent Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Cerezo schiet op doel. Stohla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Violanti is nu in balbezit. Violanti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Kločanka trapt de bal weg van het doel. Bezdolniy kopt de bal weg. Rober heeft problemen om de bal te vangen. Rober haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Stohla speelt de bal door. Oană rent richting de bal. Oană speelt de bal door. Rober is nu in balbezit. Rober haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bezdolniy speelt de bal door. Rober rent richting de bal. Rober passt de bal met de wreef. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Kločanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bezdolniy verovert de bal door een tackle van achteren. Bezdolniy geeft de bal voor. Rober is nu in balbezit. Rober schiet op doel. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 1:0

16e minuut.
Kucko geeft de bal voor. Bezdolniy geeft een hoge lob. Cerezo kopt de bal weg. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober haalt uit met een fantastische trap. Kločanka bokst de bal weg.

18e minuut.
Curtean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šípoš is nu in balbezit. Bezdolniy geeft de bal voor. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Rober speelt de bal door. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo passt de bal in één keer door. Violanti is nu in balbezit. Violanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tongeľ heeft problemen om de bal te vangen. Oană rent richting de bal. Oană passt de bal in één keer door. Rober is nu in balbezit. Rober schiet op doel. Kločanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rober rent richting de bal. Rober schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 2:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tongeľ trapt de bal weg van het doel. Bezdolniy kopt de bal weg. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 31%, Camel Nováky 69%.
FC Biebers team - Camel Nováky 2:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Šípoš de bal onder controle te krijgen. Šípoš met een sublieme pass. Oană met een sublieme pass. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rober is nu in balbezit. Rober schiet op doel. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Janščo bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre geeft een lange en hoge pass. Rober is nu in balbezit. Rober schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 3:0

56e minuut.
Kucko met een sublieme pass. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre geeft de bal voor. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Janščo geeft de bal voor. Lobue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák draait met de bal, schiet en ... Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 3:1

61e minuut.
Curtean met een sublieme pass. Adzima is nu in balbezit. Kaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçar geeft een lange en hoge pass. Rober springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kločanka trapt de bal weg van het doel. Bezdolniy kopt de bal weg. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Cerezo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 4:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Violanti met de inworp. Rober geeft een hoge lob. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar schiet op doel. Kločanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stohla is nu in balbezit. Cerezo onderschept slim de pass. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Kločanka bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Violanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rober speelt de bal door. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Cerezo krijgt zijn hoofd ertegen. Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Stohla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 5:1

71e minuut.
Lobue kopt de bal weg. Bezdolniy met een sublieme pass. Klungelig pakt Kucko de bal. Rober verovert de bal door een tackle van achteren. Violanti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerezo rent richting de bal. Cerezo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Adzima verovert de bal door een tackle van achteren. Dúbravec is nu in balbezit. Bezdolniy onderschept slim de pass. Bezdolniy geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 6:1

77e minuut.
Dascălu geeft een lange en hoge pass. Oană met een sublieme pass. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo schiet op doel. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 7:1

79e minuut.
Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu geeft een hoge lob. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober schiet op doel. Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 8:1

81e minuut.
Kucko kopt de bal weg. Silvestre geeft de bal voor. Klungelig pakt Violanti de bal. Violanti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tongeľ de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bezdolniy kopt de bal weg. Daar is Oană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oană passt de bal zonder na te denken. Cerezo rent richting de bal. Cerezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 9:1

87e minuut.
Daar is Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kločanka probeert naar een medespeler te passen. Silvestre kopt de bal weg. Klungelig pakt Violanti de bal. Violanti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerezo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Camel Nováky 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 27%, Camel Nováky 73%.
FC Biebers team - Camel Nováky 10:1